10.-e környékén jönni fog az szerintem. Nézd meg mikortól állapították meg neki a segélyt ! Mivel aug.30.-án számolt le , mire mindent elintézett lehet hogy átcsúszott neki a megállapítás szeptemberre . Akkor a szeptemberi hónapot kapta meg előbb kicsivel, mert az kelett volna kapja októberben ..és most novemberben kapja majd az októberit .
Mi se értjük ma se kapta meg . nem utaltak előre mert augusztus 30-án leszámolt , szeptember 30-án kapott munka nélkülit,október semmi most meg már november 3 van .fogalmunk sincs mi van .
Talán szeptemberben előre fizették volna az októberit ? Na ezt nem hinném ,mert nem jellemző, hogy bármit is előre fizetnének ..így én sem értem miért maradt ki október ! Én is munkanélkülin vagyok március közepe óta ..így a márciusi zárásnál ami nálunk 30.-án van kaptam már áprilisban fél hónapot , majd teljesen rendszeresen a többit !
Az első hónap többnyire tört hónap ,mert a megállapítás napjától kapja a zárásig azaz a hónap végéig ! Utána már elvileg folyamatosan kéne jönnie ..A kifizetés 10-12.-e körül van , mert a hónap végén van mindig a zárás !
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.