Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Mikor alakul ki a homoszexualitás? fórum

Mikor alakul ki a homoszexualitás? (beszélgetés)

29. zolo
szept. 2. 16:05
Hú ha ezzel az apával nagy bajok lehetnek. Egy szakembernek jó lenne látni gyorsan. Inkább tőle kellene szegény gyereket tiltani. Különben 3 éves korban még nem számít fiú vagy lány valaki. Az a lényeg a gyerekek tudnak egymással játszani vagy nem. Nem is értem, hogy akarja azt elerni óvodában és iskolába sem barátkozó fiúkkal. Ezért ki fogják kozositeni, de a lányok sem akarnak majd vele barátkozni. Szegény focistákat sajnálom sok fiú együtt és majd mind meleg lesz ha felno. Az a szerencse jó fizetésük lesz és ezért lehet majd csinos barátnője, feleseguk. Én úgy gondolom ez a apa azért gondolkodik így mert saját magából indul ki.
aug. 27. 16:56

Kissrác így fogja megutálni a csajokat.

a lány szülei helyében azért nem hagynám.

aug. 27. 15:58

A szexuális irányultság, már az embrionális fejlődés során eldől.

Boncolásokkal igazolták hogy, a melegek agyában van egy bizonyos mirigy, ami felelős azért, hogy nem heterók.

26. 55Judit (válaszként erre: 19. - DoubleD2)
aug. 27. 15:21
Megnézted a privát üzenetemet?
aug. 27. 14:57

Akinek kisgyermekkorában azonos nemű barátai vannak, az homoszexuális lesz? Érdekes logika. Bár ezek alapján szinte mindenkinek annak kellene lennie 🤷‍♀️

Sajnálom szegény kisgyereket. De nemsokára úgyis közösségbe kerül. Ezzel párhuzamban pedig egyre inkább kikerül a szülők kezéből a teljes kontroll. Tini korában meg majd pislognak, hogy a tökéletesen nevelt gyerekükből milyen kamasz lett.

Mellesleg én azt olvastam, hogy az ember az után érdeklődik, ami hiányzott a gyerekkorából. Például ha nincs jelen egy apa figura, akkor megnő az esélye, hogy a fiú a későbbiekben férfiaknál keresi az egykor kimaradt intimitást.

24. tumbo2 (válaszként erre: 23. - Libikóka)
aug. 27. 12:17
én olyan semmilyen vagy vagyok,se szerencsés,sem szerencsétlen,de így jól megvagyok.
23. libikóka (válaszként erre: 22. - Tumbo2)
aug. 27. 11:38
Szerencsétlen életek vannak.
22. tumbo2 (válaszként erre: 11. - Libikóka)
aug. 27. 10:07
nálunk is volt régen egy a faluban.próbáltak volna vele szórakozni,péppé vert volna mindenkit.aztán,hogy beleszeretett egy szép nőbe,aki a verekedős férje elől menekült.de nem sok szerencsével,mikor nem akart kötélnek állni,ütötte,verte.aztán tőle is elmenekült.
21. tumbo2 (válaszként erre: 17. - Srcrss)
aug. 27. 10:01
nekünk is volt egy barátunk.mindenki annak hitte,holott halálosan szerelmes volt a húgomba.de mindig a lányok társaságát kereste,inkább,mint a cigiző fiukét.persze aztán,hogy a húgom visszautasította,hisz gyerekkorunk óta ismerték egymást.megházasodott,van két gyereke.
20. Anyagi (válaszként erre: 1. - DoubleD2)
aug. 27. 09:55

A várandósság alatt 3 hullámban alakul ki a jövőbeli nemi szerveződés és érdeklődés. A környezeti és magzat által termelt hormonok hatására.

Az első hullám a fejlődés 6. hetében történik!

Amúgy nem is olyan régen olvastam egy tudományos cikket erről...

19. DoubleD2 (válaszként erre: 16. - Kacsahercegno)
aug. 27. 08:52

Második felesége a mostani, annyit tudok róla, hogy összesen volt 5 nő az életében, lehet, hogy több, lehet, hogy kevesebb, de ő ennyit vallott be.

1 férfi barátja van kiskora óta, aki szintén falubeli, de ő már 3 gyermekes apa.

18. libikóka (válaszként erre: 14. - DoubleD2)
aug. 27. 08:50

Sajnálom a kisfiút,,nem szándékosan is annyi hibát követhet el egy szülő,,,ez meg agyrém.Főleg azért utálatos mert a félelmet erősítik benne,,ezzel szigetelik el.

A legalja, egy kisgyerekbe félelmet oltani.

17. srcrss
aug. 27. 08:36
Volt egy osztálytársam, aki kizárólag lányokkal barátkozott. A fiúk állandóan szekálták.
16. Kacsahercegno (válaszként erre: 10. - DoubleD2)
aug. 27. 08:34
Ez csak még jobban alátámasztja az elméletem, nem megcáfolja. Sokszor a legelnyomottabban élő melegekből lesznek a legnagyobb homofóbok, hiszen az egész életüket úgy kell leélniük, hogy nem derülhet ki, nem élhetik meg a vágyaikat, sokan családot is alapítanak a látszat miatt és hogy elnyomják magukban. Megmagyarázná hogy miért retteg attól, hogy esetleg a gyerekének is így kelljen élnie. (Bár a logikus gondolkodás azt mondja hogy a gyerek ilyen téren talán egy elfogadóbb világban nőne fel...)
15. srcrss (válaszként erre: 12. - DoubleD2)
aug. 27. 08:27
Ezzel azt érik el, hogy a kisfiú talán nem lesz b..., de úgy fog viselkedni, és később ki fogják közösíteni. :D Ezt szeretnék? Majd kérdezd meg tőlük.
14. DoubleD2 (válaszként erre: 11. - Libikóka)
aug. 27. 08:25
Kertszomszedok, mindennap együtt játszanak
13. DoubleD2 (válaszként erre: 9. - Unom)
aug. 27. 08:23
Kertszomszédok, egykorúak +/- 1-2 hónap.
12. DoubleD2 (válaszként erre: 6. - Ágio8405)
aug. 27. 08:22

Mert kb terhesség alatt is hangoztatta, hogy az ő gyereke nem lehet meleg 😅

És most fog oviba járni, először lesz közösségben, és azt mantrázzák neki, hogy ne barátkozzon fiúkkal, ők rosszak, bántanak, verekednek, inkább legyen a lányokkal, ők szeretnek, adnak puszit, megölelnek.

11. libikóka (válaszként erre: 9. - Unom)
aug. 27. 08:22

Igen ez volt az én gondolatom is,,sokan ezt olyan cukinak tartják.

Persze gondolom nem állandóan vannak együtt,,de engem ettől a hideg rázna.

10. DoubleD2 (válaszként erre: 3. - Kacsahercegno)
aug. 27. 08:21
Biztos vagyok benne, hogy nem meleg, a faluban, ahol felnőtt ott nagyon elitelik a mai napig. Így gondolom ez van benne.
9. unom
aug. 27. 08:16
A kislány szülei vajon mit szólnak ehhez?
8. globus (válaszként erre: 1. - DoubleD2)
aug. 27. 08:05
Nem a melegség elleni küzdelmük ellen szólok, persze annak módszere is érdekes, hanem a gyereknevelésük. Ha azt hiszik, hogy mindentől elzárják és úgy lesz, ahogyan ők szeretnék, nagy tévedésben vannak. Pont az ilyen gyerekek akarnak majd mindent kipróbálni, amikor végre lehetőségük adódik rá. "Pedig olyan áldott jó gyerek volt", ugye ismerősek ezek a szavak?
7. srcrss (válaszként erre: 3. - Kacsahercegno)
aug. 27. 08:00
Nekem is ez volt az első gondolatom.
aug. 27. 07:59
Az semmiképp nem normális ahogy a szülei ezt itanyitják vagy irányítani akarják. De, nem értem emiatt hogy merül ez fel benned? Egyébként szerintem 3 évesen ennek nincs jele. Van egy volt osztálytársam, akivel oviba is együtt jártam. Az oviban és általános alsóban kb az egyetlen fiú volt akinek màr volt szerelme meg ezzel azzal “járt”. Most mégis meleg. Mikor alakult ki nála nem tudom, később ő elkerült 8osztályos gimibe. Sikeres orvos lett egyébként.
5. srcrss (válaszként erre: 1. - DoubleD2)
aug. 27. 07:58
A kislány az egyetlen barátja? Szerintem kislányos lesz a viselkedése, ha nem engedik fiúkkal barátkozni.
4. libikóka (válaszként erre: 1. - DoubleD2)
aug. 27. 07:57
Bocsánat,,, de ezek nem normálisak.
3. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - DoubleD2)
aug. 27. 07:52

Első gondolatom: barátnőd férje titokban meleg.

Második: ne foglalkozz vele nem a te dolgod nevelni a gyereküket. De valóban, nem ettől lesz meleg vagy nem meleg, hogy kivel szocializálódik. Ha ez lenne hatással akkor minden fiúiskolába járó srác melegen kerülne ki onnan 😅

aug. 27. 07:51

Szerencsétlen kisfiú!

Szüksége lenne a társaságra, nem a bezártságra! idióta szülők!

aug. 27. 07:26

Sziasztok!

3 napja érlelődik bennem a dolog, a netet bújva semmit sem találtam.

Van egy nagyon jó barátnőm, akinek a férje rettenetesen homofób.

Van egy 3 éves kisfiúk, nem engedték sem bölcsődébe, sem babaklubba, sem játszótérre, mondván, hogy ők alakítják ki a gyerek baráti körét, és ezzel az irányultságot is tudják kezelni.

Most ott tart a dolog, hogy a szomszéd kislány a "felesége" állandóan nyuszikám, szerelmem, drágám és egyéb jelzők.

Más gyereket nem tud elviselni, úgy alapból senkit, csak azt a kislányt, mindnekitől fél, tart, érzékeny lélek, de azt a kislányt szereti ölelni, puszilni, és mindig dicsekszik a felnőtteknek, köztük nekem is, hogy milyen szép a kis barátnője.

Elmondtam, hogy ez nem normális, és nem ettől fog valaki a saját vagy az ellenkező neméhez vonzódni! Elkuldtek engem az egyik felmenőm sejhajába, hogy én rájuk akarom erőltetni, hogy attól még lehet meleg a gyerek.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook