Miért nem mutat be a szüleinek? (beszélgetős fórum)
ma épp erröl beszéltem a hugommal :/
szóval tényleg hagyni kellene a költözést egy db-ig :S:S
Mindenesetre hu-bele-balazs modjara ne költözz össze ! ( legalabbis en nem tennem.)
Az összeköltözes egy , komoly lepes jobb elhalasztani es kivarni azt amig be , nem mutat,el nem visz a szulihez egyszer,ketszer...
azért nem tőlle,mert nem szeretném hogy azt higye
hogy rá erőltetem a dolgot :/
ezért szerettem volna elolvasni a ti véleményeteket :)
na hát ezt nem tudom sajna ..:(
És most nagyon szomorú lettem hogy talán szégyel,vagy nem tudom mi lehet velem a gond :'(
igen én is így vagyok vele ,hogy mielőtt összeköltözünk,előtte szeretném megismerni a szüleit:/
És így hogy nem ismerem őket...így ..nem tudom hogy hogy legyen...bár ezt nem mndtam neki még...mert szeretem..csak ez a dolog nagyon bánt:(
semmi baj xD
Van amikor én is elsütöm nem tudom hanyadszorra a többieknek :D
de mért szégyelne? azt mndja hogy minden oké velem :/
szal nem értem :S
A rokonsággal minimális időt töltünk az életünkből, nem befolyásolhatja lényegesen azt.
Másrészt meg ha jó vagyok, kedves és aranyos, akkor miért ne fogadnának el.
Jobb felni mint megijedni :)
Nagyon könnyu összeköltözni,meghazasodni ,de annal nehezebb elparologni !
Ugyanis a viz nem valik vizze ,lehet hogy , per pillanat azt mondja a fiatalember/leanyzo hogy "ruhellem" a szuleimet , es "csak!" teged szeretlek , de ez alltalaban atmeneti....
Aztan ha , a rokonsag nem fogad el ,valami oknal fogva ? ! Az sem fog 99% az idö multaval megvaltozni.
Ha , mar odaig jutok hogy , azt latolgatom hogy , összeköltözök valakivel , akkor igenis szeretnek talalkozni ,annak a valakinek az öseivel,rokonaival,barataival,mert ebböl egy meglehetössen jo kepet , kapok a kivalasztott emberröl :)
Ugyanis nem mindegy hogy , jo ill rossz lessz a kapcsolat a kivalasztott környezetevel ? !
Egyik szeme sír, a másik haj, ki az?
Emós srác
bocs, nem hagyhattam ki:)
Az előítéletesség annyit tesz, hogy vannak előzetes feltevéseid az illetőről a hasonló külsejű, származású stb. emberekkel való tapasztalatod alapján, és ezek alapján alakítod ki, hogyan viszonyulsz az illetőhöz, mire figyelsz, mennyire vagy óvatos. Ez teljesen természetes, és az ember saját magát védi vele. Vannak persze túlzások, de ettől még az előítéletesség bizonyos határok között nem gondolom, hogy undorító lenne.
És akárhogy is nézzük, az emók szociálisan a periférián vannak, ezt kár vitatni. Én egyáltalán nem csodálkozom, hogy halogatja a szüleinek való bemutatásodat. Ez persze nem jelenti, hogy te nem vagy szerethető vagy elviselhető a szülei vagy bárki más számára - ugyanakkor ennek ellenketzőjét sem jelenti.
További ajánlott fórumok:
- Elmondjam a szüleinek?
- 2008-as babák szüleinek beszélgetése-flancolás nélkül
- Tehetnek-e inkasszót a gyerek f.számlájára, ha a szüleinek van adóssága?
- Nem egyszerű egy kamasznak a szüleinek lenni. Néha...
- Egy hete vagyok párkapcsolatban, a barátnőmnek már kinéztem egy ajándékot, szüleinek mit vigyek? Csak nem mehetek üres kézzel!
- Segítsünk Kálának és szüleinek!