Miért nem akar a barátnőm szexuálisan is együtt lenni? (beszélgetés)
Nem lehet hogy gyerekkorában történt valami trauma, ami miatt nem vágyik szexre? (Bocs, ha volt már kérdés, nem olvastam teljesen végig.)
Mert másra nem tudok gondolni... ez nem normális dolog ebben a korban!
Szerintem hagyd ott. Ennek a lánynak saját magával van baja, meg azzal, hogy nem veled szeretne lenni - szerintem. Ha tényleg gombája van, lelki okokból nem múlik el neki, mert a teste így védekezik a szex ellen...
Ne nagyon hasson meg a hisztije szerintem, fogalma sincs mit akar, se Tőled, se magától... Nem lesz semmi baj, ha elhagyod. Csak a magad idejét húzod... :(
Nem férj, nem feleség... mégis mit csináljon??
Még az ismerkedés sem mûködik.
Àgymelegítô legyen egy egészséges férfi??
Kihasználni jó??
Ezzel az erôvel egy darab fát is tehetne az ágyába.
Ez még mindig az a lány aki miatt szenvedtél mert kihasznál, de közben le sem sz*r?
Szerintem már abban a fórumban is mindenki azt javasolta, hogy hanyagold mert jobbat érdemelnél. Látom még mindig csak a szenvedés megy.
Mert ez tipikusan az a kérdés, amiből színtisztán látszódik, csak azt akarod, hogy beszéljenek róla, ezért újabb és újabb történetekkel szövöd tovább a történetet.
Először kitalálod, hogy pokemon nőtt a nuniján a születésnapi buliján / Malacka és a tahó után szabadon/, utána, hogy a fogamzásgátlót szed, mert fel akar készülni a menstruációra. A menstruáció nála úgy zajlik, mint egy államvizsga?
Három hetet készül rá és ezért nem akar szexelni, nehogy megbukjon ?
Az a helyzet fiatal barátom, hogy egy 19 éves lány, olyan mint a húsevő virág, amint látni engednéd neki a pöcsöd lecsapna rád, úgy hogy időd sem lenne védekezni.
A másik pedig, hogy azt írod, hogy 24 évesen nem vagy szexorientált. Lehet, hogy komolyabb vagy, mint a veled egykorú férfiak, de nem hiszem, hogy tétlenül várnál arra, hogy ugyan legyen már köztetek valami.
Az, hogy annyi idősen, mint én már jobban félnek a férfiak a szextől, mint a veréstől az még rendben van, de, hogy 24 évesen, ugyan már. Ilyen idősen még a legyet is a reptéren.
Miért olyan hihetetlen,hogy egy párkapcsolatban az egyik fél nem akar nemi életet éli?
Miért olyan hihetetlen,hogyha már vele beszéltem erről,és annyit ért mint a falra hányt borsó,úgy megkérdezem az itt jelenlévők véleményét? :)
Vannak ennél cifrább,hihetetlenebb fórumok és kérdések is,higgyétek el . :)
További ajánlott fórumok:
- Barátnőm 8 éves fia szexuálisan zaklatta a kisfiamat! Mit tegyek?
- Első szexuális együttlét....
- A barátnőm megkért, hogy létesítsek szexuális kapcsolatot a férjével és mindezt szeretné is végignézni
- 5 éves kapcsolatnál mennyi szexuális együttlét a normális havonta?
- Minden szexuális együttlét előtt szükséges hüvelyöblítés? Mi a véleményetek 30+-osok?
- Hány év együttélés után csökken a szexuális vágy a férfiakban?