Miért lehet az hogy nekem mindig a békés oldalamat hozza elő a pia? (beszélgetős fórum)
Ha valaki piásan félholtra veri a családját, az hírértékű. Ha Józsibácsi iszogat naponta egy liter bort, de csak jókedvű lesz, oldja a feszültséget, az nem. Tehát az első esetből vonjuk le a konzekvenciát, aki vedel, az agresszív, ostoba, szemét, stb. Pedig azok jóval kevesebben vannak. De ezek alapján ítélkezünk.
Van egy ismerősöm, állandóan piás volt. Úgy vezetett. de soha nem okozott balesetet. Nyilván aki a volán mögé ül, az ne igyon. De egyáltalán nem biztos, hogy a pia kiváltja belőle az agresszivitást az utakon. Sajnos megvan az pia nélkül is.
Sok emberre úgy hat hogy kötekedő, dühöngő agresszív állat lesz tőle vagy perverz, stb.
De én ha iszom akkor kellemesen ellazít, érzem azokat a jófajta szédüléseket, jóval bátrabb döntéseket hozok mint előtte, de ugyanúgy nem csinálok hülyeséget csak tovább el tudok menni biztonságosan úgymond. Jobban is improvizálok, jobbkedvűnek tűnök. Sajnos néha elmondok olyan dolgokat is amiket nem mondanék ki józanul, de másra sértőt nem nagyon, inkább csak úgymond olyan titkokat.
De nálam ennyi. A valóságban egy feszült, Asperger-szindrómás, elfojtásokkal teli életet élő ember vagyok, nincs bennem túl sok pozitív érzelem, jókedv.
De hogyhogy rám így hat?
24/L
További ajánlott fórumok:
- Ha tudok szívesen segítek, aki fogyni szeretne, lehet másnak is bejön ami nekem.
- Milyen tulajdonságokkal lehet megfogni valakit? Nekem ez miért nem sikerült?
- Sziasztok! Valaki leírná nekem, hogy az ő 7 hónapos babája, mit evett ebben a korban? Ha lehet részletesen, pl .hány ml-t, kanalasat.
- Barátnőm eladott nekem egy telefont, amivel problémák vannak, ilyenkor mit lehet tenni?
- Meg lehet tudni, ki nézi meg a Facebook oldalamat?
- Ha van köztetek Békési és tudja hogy hol lehetne megnézni hogy régen hogy nézett ki Békés és leírná nekem azt nagyon szépen megköszönném.