Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Miért lehet az hogy nekem mindig a békés oldalamat hozza elő a pia? fórum

Miért lehet az hogy nekem mindig a békés oldalamat hozza elő a pia? (beszélgetős fórum)

7. NomNom (válaszként erre: 4. - Katt2)
2020. dec. 13. 10:03
Nem az agresszivitás miatt okoznak piásan balesetet.
6. 184481d874 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. dec. 13. 09:57
Bizony az italnak ilyen a hatása.Ha Aspergeres vagy akkor meg kell találnod azt az elfoglaltságot,hobbit ami ellazit,ki tud kapcsolni.Abba az irány nem kellene elmenned,hogy látod az ital számodra meglepő és rád kedvezően ható "hatását"és akkor gyakrabban vágysz rá.Legyél önmagad,de csapdába nem szabad esni.
5. katt2 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. dec. 13. 09:20
Isten ( ? ) nem azért találta ki nekünk a szőlőt, meg a pálinkát, hogy ne éljünk vele. Csak módjával, mert kitalálta mellé a májzsugort is... :(
4. katt2 (válaszként erre: 3. - L.luiselotte)
2020. dec. 13. 09:18

Ha valaki piásan félholtra veri a családját, az hírértékű. Ha Józsibácsi iszogat naponta egy liter bort, de csak jókedvű lesz, oldja a feszültséget, az nem. Tehát az első esetből vonjuk le a konzekvenciát, aki vedel, az agresszív, ostoba, szemét, stb. Pedig azok jóval kevesebben vannak. De ezek alapján ítélkezünk.

Van egy ismerősöm, állandóan piás volt. Úgy vezetett. de soha nem okozott balesetet. Nyilván aki a volán mögé ül, az ne igyon. De egyáltalán nem biztos, hogy a pia kiváltja belőle az agresszivitást az utakon. Sajnos megvan az pia nélkül is.

3. l.luiselotte (válaszként erre: 2. - L.luiselotte)
2020. dec. 13. 08:41
Nem vagy egyedül. Férjem is ivott alkalomadtán és nem hitte el senki, hogy a pia a legszeretetre méltóbb énjét hozta ki belőle. Nm minden részeg agressziv állat, ez csak egy elavult közhely.
2020. dec. 13. 08:39
Nem vagy egyedül. F
2020. dec. 13. 07:50

Sok emberre úgy hat hogy kötekedő, dühöngő agresszív állat lesz tőle vagy perverz, stb.

De én ha iszom akkor kellemesen ellazít, érzem azokat a jófajta szédüléseket, jóval bátrabb döntéseket hozok mint előtte, de ugyanúgy nem csinálok hülyeséget csak tovább el tudok menni biztonságosan úgymond. Jobban is improvizálok, jobbkedvűnek tűnök. Sajnos néha elmondok olyan dolgokat is amiket nem mondanék ki józanul, de másra sértőt nem nagyon, inkább csak úgymond olyan titkokat.

De nálam ennyi. A valóságban egy feszült, Asperger-szindrómás, elfojtásokkal teli életet élő ember vagyok, nincs bennem túl sok pozitív érzelem, jókedv.

De hogyhogy rám így hat?

24/L

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook