Miért jobb az update süti, mint a sima diabetikus? (tudásbázis)
Sziasztok!
Szetintem ami süti az egyáltalán nem jó,mert hízlal.Legyen az diabetikus vagy Norbis:)
A férjem 1-es tipusú cukorbeteg,és sajnos sok mindent kipróbáltunk.Ugyanúgy viszi fel a cukrát mint a többi hagyományos süti.
A norbis sütit nem ismerem(más norbis terméket használtunk már),de a diabetikus ételektől ha lehet tartózkodjatok.Olyan hasgörcsöket okoznak,puffadást,hasmenést stb.,hogy totál kész az ember tőle.Ráadsásul,hosszabb távon hajhullást eredmémnyezhet.
Akkor már inkább a sima ,hagyományos süti.Én úgyis tornázok minden nap,ledolgozom,a férjem ,meg néhány egységgel több inzulint ad be magának.
..de ez elég szomorú, nem?
Nálunk pl. az üzletek polcairól eltűntek a "Norbis" termékek... Pedig a sütiket kivéve mindent lehetett kapni...
Vidéken 500 év múlva sem lesz olyan ellátottság, mint a fővárosban :(
Kevesen tudnak utazni 2-300 km-t egy arckrémért, sütiért, könyvért, a postán rendelt áru pluszköltsége pedig elveszi az értelmét a beszerzés örömének. Vettem már spec. fogkrémet netről, ár kétszeresét perkáltam a szállítónak. Ez van... :)
Én itthon sütöm a update lisztes kakaós csigákat. Isteni fionomak és nem hízlalnak, sőt!
A diabetikus sütik annyiban jók, hogy nem dobják meg annyira a vércukorszintet hirtelen, viszont kalória van bennük rendesen.
Mert szinte semmi felszívódó szénhidrát nincs benne. Épp most ujjongtam, hogy a közelünkben nyílik egy update pékség.
Próbáld ki, este is eheted, mégsem hízol egy dekát sem.
További ajánlott fórumok:
- Szeretem a diabetikus csokit, csak nem tudom, hogy mennyivel jobb mint a sima csoki.Tudja valaki?
- Hol lehet kapni diabetikus zselés szaloncukrot?
- Egészségesek-e a diabetikus készítmények?
- 90 napos diéta vagy update melyik jobb?
- Tudja valaki hogyan kell megsütni az Update 1 fagyasztott sütiket?
- Tud valaki gyors diabetikus sütit, ami gyors és fini?