Mi párod/férjed legidegesítőbb tulajdonsága, szokása? (tudásbázis)
fontos dolgokat nem mond el nekem (nem ránk vonatkozó dolgokat),amit másoktól tudok meg,mert ő egyszerűen nem tartotta fontosnak.
Hihetetlenül kényelmes,megszokott dolgaiból képtelenség kizökkenteni,spontaneitás teljes hiánya!!!!De legalább minidg tudom mire számítsak.
Szerinte a házimunka pihenés.Bár hozzáteszem ő is besegít a házimunkába
Sokat és sokszor hazudik :(
Neten nőkkel ismerkedik
Engem házisárkánynak állít be, hogy ő jobb színben tűnjön fel
horkol
rám hárítja az anyagi terheket
állandóan viszi magával a telefonját még a fürdőbe is
állandóan a gép előtt ül, és mikor tudja jövök haza gyorsan felpattan, és úgy tesz, mint aki nagyon dolgozna...
nem lehet pénzt adni neki, mert rögtön másra költi mint mire kell (hülyeségekre)
és még millió dolgot sorlhatnék
Imádom őt, egy dolog idegesít, de az nagyon.
Vezetés közben tekergeti a nyakát, mindent megnéz: "Jé, az XY lefestette a kerítést, jé, a sárgadinnye itt ennyibe kerül, nézd, ott építenek valamit."
Én pedig hiába mondom, hogy k....-ra nem érdekel, előre figyeljen, ha vezet. Komolyan, van, hogy hátratekert nyakkal vezeti a kocsit. Pofázok neki, hogy a forgalmi helyzet másodpercek töredéke alatt változik az úton , nagy luxus ide-oda nézegetni, közben megy a kocsi a seggünk alatt.
Ezért valszeg egyszer fejbe b...-om:(((
Kérdezd meg tőle,csak elmondja:))
Baromi idegesítő,és a csikorgatás mellett néha még beszél is,meg olyan hangokat ad ki,hogy csak nézek.Nem tom mit csináljak vele,hogy hagyjon végre aludni:DD
az én párom is csikorgatja, illetve jókat nevet álmában-minek örülhet ennyire?
:)
nem tudok választani a sok közül;-)
Nem lehetne inkább a jókat sorolni? Építőbb lenne...
Hááát a horkolásról tudnék én is regélni... hihi
Ha nagyon nyűgös vagyok, akkor jöhet a füldugó és mindjárt csend és béke nyugalom van.... Ja, és a másik,annyit tud tökölni, mindenki felöltözve készen, ő pedig még mindig alsónadrágban kever fel alá, és fogalma sincs h most mit is akart :D
Kéne egy ugyanilyen kérdés a pasiknak rólunk:)
Kíváncsi vagyok, miket kapnánk...;)
horkol, a távirányítót birtokolja,(persze elalszik,elvenni tőle képtelenség) cigizik, válogatós, nagyon nagyon hiú, állati lassú reggelente, amikor valahová menni kell ha az én "érdekem", akkor tuti késés, ha az ő barátai várnak,akkor nem számít a piros lámpa sem.....stb.
(De legalább ennyi jó tulajdonsága is van).
- Állandóan a számítógép elött ül ( persze jobb mintha a kocsmában vagy csajozna :) )
- Mindenre azt mondja " nem tudom "
- Nem figyel oda arra amit mondok, ha mégis beszélek hozzá fél perc múlva már nem is emlékszik.
- A villanyt folyamat felkapcsolva hagyja
- olyan k.rva kényelmes, hogy már ordítani tudnék!!!
- Mindig rám fog minden hülyeséget, wááá.
- " mindjárt " - nah, ezt nem kell elemeznem, asszem :)))))
- HORKOL!!! Jááájjj, a falra tudnék mászni tőle.
- Sosem ismeri be ha igazam van.
Jajj, meg még annyi van, hogy best sellert lehetne írni belőle.
De azért szeretem :)
Visszapakolja a hutobe az ures dobozokat...
Bokaig er a viz a furdoben furdes utan...
Ha felebresztem, hogy nem tudok aludni, mert horkol, kozli, hogy o se tud, mert mindig felebresztem...
A ruhait mindig ott huagyja, ahol eppen levette. Tobbnyire a foldon...
Egyszerre hallgat radiot es nez tvt...
Unalmas lenne nelkuluk, igaz?:)