Mi lehet ez? Terhesség vagy valami más? (beszélgetős fórum)
Nem késett eddig sem pedig ezek a tünetek így voltak. Bár múlthonapban valóban kevés volt..
Teszteljek azért egyet pár nap múlva..
Vagy felesleges?
Terhesség után meghiztam kb 5-10 kg van rajtam de nyáron fogyokuraztam. De már előtte is ilyen tüneteim voltak.
Barnazas minden menstruáció előtt
Túlzott szorosodes is van de az már jó sok éve.
Ha barnázol az progeszteron hiányra utal. Valószínű nem vagy terhes csak egyszerűen nincs rendben a ciklusod.
PCO-s is lehetsz. Könnyen hízol, barnázás, esetleg túlzott szőrösödés?
Van már két gyermekem. A második szülésem 2 éve volt. Megkaptam a covid oltásokat is. A szülés óta minden menstruáció előtt barnás folyásom van 2-3 napig. A menstruációm egyik hónapban erős de akkor is max 4 napig tart,van amikor még alig van S elmúlik 3 nap alatt. Utolsó menstruációm is ilyen volt szeptember 10-13ig.Sokszor vannak benne darabok is de nem görcsölök és nem is fáj.Bocsánat a kifejezésèrt.
Édesanyám és nagymamám is szenvedtek ebben a betegsègben( endometriózis, ciszták). Ez örökölhető.
Szeptemberben 21-en védekezés nélkül együtt voltunk fèrjemmel.
A ciklusaim átlagosan 28 naposan. Most azonban nem jött meg.
De a derekam leszakad meg a hasam is görcsöl. Aztán csak egyszer elmúlik akár pihenés nélkül is.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Mitől lehet a terhességi teszt pozitív ha mégsem vagyok terhes?
- Kizárható a terhesség, vagy lehetséges szerintetek?
- Volt 2 pozitiv terhességi tesztem, egy hónapja..3 hónapja nem jött meg, orvos szerint nem vagyok terhes, mi lehet?
- 30 vagyok, és nagyon szeretnék babát. Eddig rendszeres volt a vérzésem de 1-jén késett és alig van valami. Lehet terhesség?