Mi lehet az oka, hogy belépéskor felbukkant egy ismeretlen felhasználó név, mintha az is erről a gépről lépett volna be korábban? (tudásbázis)
Ha egy weboldalon van egy szövegmező (mint amilyenbe a felhasználónevet is írod), amibe írsz valamit, majd elküldöd (pl. Küldés gomb, vagy Belépés stb.), akkor a böngésződ megjegyzi hogy mit írtál be oda. Később ezek közül ajánl neked.
Namost kavarodás azért fordul elő, mert a böngésző a szövegmező neve alapján jegyzi meg, hogy mi volt már korábban beleírva. A szövegmező nevét te nem látod (ez egy rejtett azonosító, akkor tudod megnézni ha a Nézet -> Oldal forrása menüpontban átböngészed a kódot).
Több különböző oldalon (pl. iwiw, facebook, hoxa stb.) lehetnek ugyanolyan nevű mezők. Ezért fordulhat elő, hogy a legördülő listában látni fogod a facebook-on az iwiw-es mailcímed.
Tömören :-)
Szerintem a böngésződ tárolt el beviteli mezőkhöz valamit, nem a portálhoz kapcsolódóan.
Milyen böngészőt használsz?
Én is így értettem!!!!
Ilyen nálunk is van
lehet hogy skizo vagyok?
:DD
vagy más oldalon használja azt a nevet és ide dobja be
ilyen nálunk már volt.
További ajánlott fórumok:
- A gonosz felhasználó...ti is találkoztatok ilyenekkel?
- Ha rántott húst készítetek, a fennmaradó használt olajat felhasználjátok még vagy már nem?
- Miért kell valakire rászállni minden ok nélkül, ismeretlenül?
- Mi alapján választottad a felhasználónevedet?
- Van alföldi felhasználó közöttünk?
- Ha regisztrált Facebook felhasználóként megnézem egy ismeretlen adatlápját, képeit, Ő látja, hogy én az adatlapján jártam?