Mi lehet a számítógépemmel, ha nem tudom bekapcsolni (még csökkentett módban sem)? (tudásbázis)
Max. 1 hete töltöttem fel a képeket a fényképezőről, és őszintén: ki a franc számít arra, hogy elszáll a cucc? Én legalábbis nem. Kb. félévente szoktam csak kiírni a cuccokat, gyakrabban nem éreztem szükségét.
Bár asszem felül kell bírálnom magam :(.
Holnap ilyenkor okosabb leszek, akkor jön a hozzáértő rokon, és gondjaira bízom a "drágát".
próbálj meg bemenni a BIOS-ba, és megnézni, hogy a logokban látsz-e valami hibaüzenetet
egyébként igen, ha nem a vinyó halt meg - mondjuk én ebben sem vagyok biztos - akkor minden menthető.
de emberek, miért nem csináltok MENTÉST? annyiszor elmondom... ha mást nem dvd-re kiírni, ami fontos...
alaplap ko:(
az enyém is így volt
látszódik bármi a monitoron bekapcsoláskor?
hangja van egyáltalán - ventillátorok zúgnak?
További ajánlott fórumok:
- CH csökkentett diéta és mozgás, hogy jöjjön a baba....
- Amikor bekapcsolom a számítógépet, kb 15 mp-ig indul, utána teljesen leáll. Mi baja lehet?
- Mi lehet annak az oka, hogy a számítógép főkapcsolójának bekapcsolásakor a gép egyből beindul, még mielőtt bekapcsolnám azt?
- Meg tudom valahol nézni a számítógépen, hogy mikor volt bekapcsolva?
- A gépem csak csökkentett módban működik, kiírja, hogy vírusos, de csökk.módban nem, mit csináljak? Újra kell telepíteni a gépet?
- Kettőt sípol a számítógép a bekapcsolás után, a monitor sötét, mi lehet a gond?