Mi a véleményetek az ásványékszerekről? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Régóta hordok ásvány karkötőket és medált is. A szépségen kívül a hatásukat is becsülöm és szeretem.
A Miskolci Egyetemen szokott lenni tavaszonként nagy ásványbörze. Persze most a járvány miatt vagy kettő is elmaradt, de rengeteg szépséget szoktak hozni és elég olcsón árulják is őket. Nemcsak a földszinti nagy aulában, de a csatlakozó folyosókon is állnak az asztalok.
És nem csak ékszerek vannak, hanem kiállított kövek is, gyönyörűek.
Én is csak a szépségük miat viselek ilyeneket előszeretettel.
A hematit a kedvencem. De szeretem a jáde kiselefántomat is.
Nekem van sok...mostanában
rá vagyok kattanva az ilyen karkötőkre. Ne tudományos alapon válasssz,hanem amelyik megszólít téged, amelyik megtetszik az kell éppen neked
Semmilyen alapja nincs. Aki viszont el akar adni az jó szöveget kell kitaláljon hozzá. Segítségére vannak ebben a hiedelmek, babonák.
Akik már vettek ilyesmit a legritkább esetben vallják be, hogy hasztalan volt.
A weboldalakon kamu vevővéleményeket publikálnak.
Én egy időben rákerestem horoszkóp alapján, de őszintén nekem annyira nem tetszett, így nem tulajdonítok neki jelentőséget.:)
Rózsakvarc lenne. Szép szép, de érzésre nem az én kövem.:)
Egyébként nemrégiben próbáltam szép ásvány ékszert keresni de elég nehéz. Találtam a neten egy boltot, de sokan panaszkodtak a minőségre és nem mertem rendelni.
Egyetértek abban, hogy én sem adnék kisbaba nyakába semmilyen ékszert. Már akkor is divat volt fogzás fájdalmai ellen borostyán nyaklánc a babáknak, amikor az én gyermekem született, de tiltakoztam ellene.
A labadorit nem ismerős, mindjárt rákeresek.
Olvastam, hogy horoszkóp alapján érdemes választani, de kissé hitetlen vagyok, viszont sokan vannak az ismeretségi körömben,akiknek bejött. Lehet, hogy érdemes lenne 1-2 ezer forintot rászánni?
Nem tudom, hogy van-e hatásuk az egészségre de mindig nagyon szerettem őket, nagyon szépek és szerintem ezüst vagy akár arany ékszerben is ízléses tud lenni 1-2 szép kő.
Egy dolgot nem pártolok, mikor pici babák nyakába tesznek borostyánt.
A jobb fülemben van egy pici piercing porcban, opál van benne. Van egy ezüst fülbevalóm amiben holdkő van.
Vannak más ékszereim is, de jelenleg ezt a kettőt hordom rendszeresen.
Labadoritot szeretnék még nagyon.
Valóban van valami egészségre, közérzetre gyakorolt hatásuk, vagy csak placebo?
Érdekelne az is, ha valaki hord ilyesmit, akkor milyet és alapján választotta?
Köszi!