Mi a véleményetek a Nyerd meg az életed 2. évadáról? (beszélgetős fórum)
Még nem láttam még, de most fejeztem be az Ördög tervét. Elvileg ma vagy holnap kezdem a Nyerd meg az életedet.
Az Ördög terve egy koreai intelligenciára épülő valóságshow-vetélkedő. Nagyon tetszett. Őszinte emberi megnyilvánulások voltak benne, érdekes konfliktusok, "agyas" feladatok. Olyan szintű szabályrendszer volt a feladatok mögött, hogy csak ámultam. Nagyon-nagyon ajánlom azoknak ezt is, akik szeretik a magasabb szintű valóságshow műsorokat.
Igen,de ez még mellé gagyi is.
Szerintem nagyon beteg ötlet volt valóságshowt csinálni belőle,mert az ütős évad után az emberek szerintem sokkal többet várnak el.
Igen,túlságosan megrendezett,unalmas.A csúcs,amikor a festéklövedék után eldőlnek és halottat játszanak😂.
Ezért nálam már az legelején eldőlt, hogy kár volt várni rá.
Igen,igazad van, rosszul fogalmaztam,ez ilyen hiánypótló reality, míg megjelenik a folytatás,de nagy várakozasokkal indultam neki és nagy csalódás lett a vége.
Te láttad?
Sziasztok, Nagy rajongója voltam a sorozatnak,az első évad nagyon tetszett,így megörültem,hogy elkészült a 2.évad.
Elkezdtem nézni és arra gondoltam,hol a kandikamera.
Gondoltam,hogy nehéz lesz felülmúlni az 1. évadot,de számomra ez egy nézhetetlen vacak.Akik nézitek,mit gondoltok róla?
További ajánlott fórumok:
- Mennyire érzed boldognak az életedet? (1 és 100 között)
- Ha egy szóval kellene jellemezni az életed ebben a pillanatban......
- Mi hiányzik legjobban most az életedből?
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Louise L. Hay-Éld az életed c. könyv. Aki olvasta, mi a véleménye róla?
- Mi a véleményetek Louise L. Hay: Éld az életed című filmjében elhangzott gondolatokról?