Mi a véleményetek a feminizmusról? (beszélgetés)
Egyetértek:-)Az ilyen tánc olyan, mint egy költemény :-)Aki érti, csodálja :-)aki nem irigyli :-)
Ez már nagyon igaz. A társ a fontos... ennyi feminizmus elég. Egy egészséges mellérendeltség és mindenki tegye a másik segítsége, támogatása mellett, amihez leginkább ért.
A csapat így tud a legjobban működni és ez a legfontosabb.
Igazad van,bár az igazán gyönyörű táncot csak a valós érzelmek sugalljál...,bármennyire is titkolják a táncpartnerek:)
Csodálkoztam is , így már más az értelme :))))
Bocsanat , elirtam magam- hazas !
hasas ????
Én nem vagyok hasas -de apának szólítom , ha itt vannak a gyerekek - ha unoka lesz , lehet papa lesz !?!? - kettesben a nevén vagy becézem.........
Szerintem nem véletlen,hogy így lettünk megalkotva,ffivá és nőve.
A vonzódás is segítheti a kapcsolatteremtést. Kis huncutkodás kellemessé teheti az élet mindennapjait :-)
Viszont a társkapcsolatban a két nem remekül kiegészíti egymást a különböző tulajdonságok révén.Mivel többnyire nem vagyunk olyanok akinek mindenre van hajlama. Megfigyeltem, amit a ffiak nem szivesen csinálnak,a nők örömmel vállalják. Pl. Aprólékos kézi munkál.:-)De szinte az élet minden területén találunk ilyeket.
Legszebb példa a tánc. Igazi gyönyörűségünkre lehe egy páros tánc látványa
Én sose tudtam elképzelni nagyobb " önmegvalósítást " a családnál! :-( :-):-)A legszebb dolog a világon. Sajna kiveszőben...
Ez munkahely nélkül is így helyes, nem?:-)A baj akkor kezdődik ha másnak néztek bennünket. .
Én a magam részéről jól meglennék a női szerepeimmel. Itthon lennék a gyerekkel, főznék, mosnék, takarítanék. Francnak se hiányzik munkába járni, meg önmegvalósítani - de hát a családi kasszába kell a pénz.
Áldott jó ember (általában) :) De mivel nekem már van egy főnököm (t.i. a munkahelyemen), ezért az ő szolgálatait már mint csak társ veszem igénybe:)
Ennyire rossz a házUra?:-)rugd ki:-):-):-)
Mi se arról beszélünk.Ami jó :-)az jóó:-):-)
Ha nem lettek volna ilyen törekvések, a mai napig nem rendelkeznénk szavazati joggal, és a férjünk lenne urunk és mindenhatónk, amit a magam részéről erősen nehezményeznék:) Nem zárult le még a folyamat korántsem, de ettől nem mondanám, hogy a mozgalom rossz lenne, sőt, inkább szükségesnek látom, főleg, hogy a kezdete óta eltelt egy kis idő, és érzékelhetőek a hatásai is (itt nem az elnőiesedő férfiakra és elférfiasodó nőkre gondolok, mert ez társadalmilag sokkal összetettebb kérdés annál, minthogy egy az egyben a feminizmus számlájára írjuk.
pont annyi jogom van amennyivel én szeretnék élni
Mint nőnek? Hiba nincs benne! ( Hmm vagy mégis? ;))
Ha egyszer NŐt akarunk, de ti nevelitek :-):-)
Más a hirdetés, más a valóság. Másban is látható :-)
A ffias nőutánzatoktól hányinger kerülget, :A nőies ffire hasonlítóktól uúgyzszintén. X
Elképesztő, hogy nők így vélekednek erről a témáról. Szerintem fogalmi zavar van e téren, mivel a feministák nem egyenlőséget hirdetnek a két nem között, hanem egyenjogúságot.
Ismered a magyarokat?de írhatnék embereket :-)Esetleg a Fülemüle - t?:-):-)
:DDDDDDDDDDDDDDDDD
Brilliáns :))
További ajánlott fórumok: