Mennyire működhet egy kapcsolat, ha évekkel ezelőtt nem működött? (beszélgetés)
Nem hiszem. Felnőtt emberek nem igazán tudnak megváltozni alapvető jellemükben. Ha csúnyán viselkedett veled, később sem lesz másmilyen.
Beszélgetés kezdeményezésétől ne legyél elájulva.
Az alaptermészete ugyanaz, tehát érdekes voltál 5-percig, utána pedig vissza a régi kerékvágásba.
Tehát nem működik.
Másfél évvel ezelőtt ismerkedtem egy férfivel, de nagyon nem működtek a dolgok, olyan volt, mintha soha nem egymással beszéltünk volna, hanem mintha egymás mellett beszéltünk volna el. Ő sokszor odaszúrt úgymond nekem, megjegyzéseket tett, amire én ugyancsak agresszívebben reagáltam. Majd addig fajultak a dolgok, míg azt mondta, hogy befejeztük egymással, szemét nő vagyok, nem kellek neki, s teljes haraggal kizárt az életéből. Mivel kisvárosban élünk mindketten, néha láttuk egymást, de soha nem lépett egyikőnk se.
Majd eltelt másfél év, én éltem az életemet, ő élte az életét s végül úgy hozta a sors, hogy összefutottunk s nem nézett már át rajtam, hanem beszélgetést kezdeményezett, rámírt whatsapp-on.
Érdemes újból belevágni, ha egy jó éve se működött már a dolog?
További ajánlott fórumok:
- Mennyire müködhet egy kapcsolat ahol a nő 10 évvel idősebb?
- Működhet egy kapcsolat hosszútávon egy 46 éves nő és 36 éves férfi között?
- Működhet a kapcsolat 8 év korkülönbséggel? (a nő az idősebb)
- Adnátok esélyt egy olyan kapcsolatnak, ahol ekkora a korkülönbség a nő javára? Működhet?
- Működhet még valaha egy rossz kapcsolat? Merni és menni vagy maradni?
- 35 éves férfi és 45 éves nő. Működhet ilyen korkülönbséggel kapcsolat?