Amúgy tudod, hogy egy nőt nem csak birtokolva lehet szeretni? Ha szimpatikus és kedveled, lehetsz vele minden hátsó szándék nélkül is kedves, barátságos. Vagy csak akkor érdemli meg a kedvességed, ha van esélyed ágyba vinni? És fordítva. Ha egy szimpatikus nő kedves veled, akkor biztosan bele is habarodsz? Szerintem legyél a >nővel< kedves, és keress magadnak egy hozzád illő >lányt<, hamár te >fiú< vagy.
Jött nemrég egy nő a munkahelyemre. (fiú vagyok) Egyből megtetszett. Baj az, hogy férjnél van és sokkal idősebb nálam. Amúgy én is szimpi vagyok neki. Flörtöltünk egy darabig. Aztán úgy éreztem, hogy ő kezd belém szeretni. Meg talán én is. Döntöttünk, hogy tartjuk a távolságot. Kerülöm, de ő szerintem még mindig túl barátságos. Amúgy mindenkivel az. Vagy a nők ezt csak így tudják kezelni?
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.