Mennyiért vállalnád el ezt a munkát? (beszélgetés)
Engem is egyedül nevelt apukám, volt mindig bejárónőnk és külön tanitom is volt. ♥️
Nem tudom, én sokat kérnék 😁 ez több munkakört lefedő munka
Lehet, hogy ez a heelyzet, nem tudjuk.
Nekem mégis inkább az a véleményem, hogy itt egy apa keresi a megoldást a gyermeke biztonságához. (Ahogy a 28. hozzászólásban már leíródott.)
" De volt barátnőm, aki külföldön ilyet csinált és odavan a gyerekekért,a kicsi úgy ragaszkodott hozzá, mint az anyukájához és szerették egymást."
Igen. És itt van az óriási felelősség.
( Saint Exupery: Kis herceg. Van benne néhány ide illő gondolat megfogalmazva.)
Nem csak fizetés jár a munkádért, hanem jelentse be a munkaviszonyodat és fizesse a nyugdíj járulékodat és eü. biztosításodat.
Ez munkaviszony, tehát munkaszerződés és egyebek is járnak, pl. betegség esetén táppénz.
Kalkuláld bele a szüneteket,,a betegségeket,,nyilván te lennél otthon vele.Nehéz kérdés.
Nagy felelősség a részedről,,a kérdésedre nem is tippelnék.
Ott lakás mtàrsaim lànya mennek igy ki de külföldre..addig tudsz amig nincs családod..
Én pl.nem vállalnák màr ilyet el mert van két gyerekem-vagyis hàrom :)
De amig az ember fiatal és ha jól megfizetnek plusz van szabadidőd is mert gondolom nem akarod a baràtaid hanyagolni meg a bulikat kikapcsolodàst ..
Aha, hát így már érthető. Már eddig is azt gondoltam a fórumot olvasva, egy feleségpótlék kell a családba, de látom, hogy inkább egy nő. Ne szolgáltasd ki magad nagyon, legyen B terv és legyen hova menned, ha kell...
Nem tudom mennyiért vállalnám, függne attól, mennyire vagyok kiszolgáltatva a döntésnek.
Attól függ, hogy mennyire szimpatikus az apuka :DDD
De komolyan véve tényleg nem mindegy, hogy mennyit kapsz a lakhatás és étel mellé, mert lehet, hogy csak "aprópénzt".
Azt meg már korábbi fórumokban tisztáztuk, hogy ez és a cseléd között csak az a különbség, hogy bánnak veled.
Szerintem simán lehet teljesen jó, ahol jól is érzed magad, érzed hogy szeretnek, becsülnek, de megesik hogy inkább minden szinten kihasználnak.
Szóval sok itt a "nem tudjuk" tényező...
Nem vagyunk egyformák, én amúgy is pasi vagyok.
Az elején azt hittem, hogy egy másik országról van szó, de írtam is, hogy FI vegye a szavaimat tárgytalannak.
Pont ez a kérdés!
Hogy mennyiért vállalja el a munkát.
FI csak annyit ír, hogy kap lakást és ételt.
Sem ajánlatról, hogy mennyit fizetnének, sem költőpénzről nem írt FI.
A lakásért, kajáért cserébe totál háztartási alkalmazottként robotolhat, + még a gyerkőcöt is korrepetálja.
Biztosan nem vállalnám fel, ez egy éjjel-nappal robot-meló.
Nagyváros, falu?
24 órás szolgálatot, állandó készenlétet várnak el, vagy van szabad időd is?
Mert nagyon nem mindegy.
otthon mennyit keresnél?
abból meg is kellene ott élned.
Itt meg van mindened, kapnál költőpénzt is.
Profi szinten, az életből tanulnál meg egy nyelvet, egy más kultúrát, ezt se felejtsd el.
Biztosan lesz nekik egy ajánlatuk, hogy mennyit tudnak érte adni.
Kalandvágyból én biztosan kipróbálnám.
További ajánlott fórumok:
- A takarítónőd (ha van) mennyiért vállal heti 1 alkalom takarítást?
- Akupunktúra - Hol? Milyen? Mennyiért?
- 3 gyermeked közül 6 hónapos a legkisebb. Kiderül, hogy várandós vagy, 4-5 hetes. Vállalnád?
- Ti havonta kb. mennyiért vállalnátok napi 4 órás munkát hétköznap?
- Mesterséges megtermékenyítés hol és mennyiért?
- Karácsonyfa - milyet veszel/vettél, mennyiért?