Mennyibe kerül az elektromos fűtés? (tudásbázis kérdés)
Vegyes tüzeléssel olcsóbban jössz ki.
Az elektromosat csak annak ajánlják akinek pl. nyaralóba kell, néha télen fűteni.
Vagy még a központi fűtésbe beépíthető kandalló is megoldás lehet.
Nagyon sokba!! Nehéz megértenem miért kell olyan "járulékos" díjakat fizetnem amiket a számlán láthatok, de úgy érzem annak finanszírozása egyértelműen a szolgáltató dolga, mégis a fogyasztókon hajtják be!!????
Ez az összeg több, mint maga az áramfogyasztás díja!!!!!!!!Ezt is csak nálunk, magyaroknál tudják megtenni!!
Juszt úr ebben az ügyben is tehetne már valami!
Egyedül élek, nyugdíjas vagyok, semmi luxus, mégis 4-4500.-Ft/hó, amit csak erre kell kifizetnem Nincs gáz a lakásban, de a fűtés nem árammal működik!)
Hogyis van ez??
le akartam írni.csak siettem:)
100nm2 a hasznos alapterület,gázzal töltött légkamrás ablakok lesznek.B38-as a tégla,szigetelő vakolat lesz a házon,a tetőtér nincs beépítve,de lesz gyapot szigetelés.amúgy kb. ennyire értek hozzá,nem vagyok egy műszaki zseni:)
a fűtőtesteknek még nem néztünk utána
További ajánlott fórumok:
- Albérletben élek, gáz fűtés van és benzines autóm. Költözzek fa fűtésű lakásba és vásárolják olcsó elektromos autót, mert minden drágul?
- Elektromos tűzhely, elektromos fűtés
- Ha valaki már túl van rajta: mennyibe került panel lakásának elektromos vezetékcseréje?
- Valós vélemények az elektromos fűtésről
- Mik a tapasztalatok az elektromos fűtéssel kapcsolatban?
- Tapasztalat, vélemények:infrafűtés, elektromos fűtés