Mennyi lehet mostanság egy napszámos órabére? (tudásbázis)
ezerhárom elég karcsú dolog.
itt nálunk sincs elég ember idénymunkára, de itt valamivel többet adnak, munkától függően.
Az eddigi hozzászólásokból arra következtetek, hogy kinél hogy.
A témát én nyitottam. Én is kiváncsi voltam. De bárhogy van, én kénytelen vagyok elmenni minimálbérért, azaz 1.300ft-ért mert itt ez van. Nagy könnyűség számomra hogy nem kell napi 8 órában aszalódni a napon, így tudom vállalni nyáron is. Akkor nem sok munka lesz. Majd ősszel.
Hogy ne olvassak végig 178 hsz-t, most akkor mennyi egy napszámos órabére?
És mennyi egy cselédlányé?
Sajnálom hogy nem vagy jól.
Én ma nyírok füvet itthon, holnap meg lehet hogy megint fiamnál. Nála vetett fű van, és rohadt gyorsan nő ebben az esős időben.
Humor nélkül nem érdemes élni.
Fontos az is, hogy tudjunk önmagunkon is tudni nevetgélni.
De ezek a kételyek bennem is bennem vannak.
A "menést" én is könnyen veszem, az nem izgat csak ami előtte lehet. Mondjuk egy combnyakcsonttöréssel 1 hétig feküdni a fürdőszoba kövén. Vagy a kihűlés hamarabb elvinne? Vagy egy intézményben 4-5 hasonló haldoklóval összecsukva hetekig vagy hónapokig könyörögni a pelenkacseréért. Az éhezés és szomjazás, ami azért van, hogy kevesebbszer kelljen pelust cserélni. Na az ilyenek keltenek bennem egy kis aggodalmat.
Pedig biztos lehetne ez is humorral felfogni nem?😀
Gondoltam én is erre, de fiam most 3.000km-re van, 5 nap múlva még majdnem ezerrel arrébb lesz. De talán közvetlen a központnak is lehet nyomni.
De arra is gondoltam hogy a kapun nem tud bejönni a segítség, nem kulccsal záródik hogy felakasztanám valahová és kinyitják kívülről. Az ajtóból ha nem felejteném el kivenni a kulcsot, kívülről ki lehetne nyitni. Nincs senki aki beengedné a segítséget hozzám.
De tartok tűztől is mert elavult elektromos készülékeim vannak, és a hálózat is ősrégi, ha tűz ütne ki, a sötétben pánikolva bent égnék mire a kulccsal betalálok a lyukba.
Hát, sokan élnek élnek ennyire egyedül, mindenki megoldja, megéli valahogy valameddig. majd lesz velem is valami. Most jól vagyok.
Hagyjál már a temetőkkel!!!
Most élsz, nem lesz az már Neked mindegy a tested hol lesz az enyészeté?
Nyáron ide megyek választani:
A Montmartre-i temető Párizs 18. kerületében, ...
Párizs legnagyobb temetője a Père-Lachaise és a Montparnasse-i temető után..-))
lehet itt is van, de én még nem hallottam róla..
pedig egészségügyből napról napra jobb vagyok..-)
Nekem. 😂
Viccet félretéve erre gondoltam. A kerületünkben működik, meg az ország több pontján.
Ha nálatok nincs, akkor "gyere haza fiatal" program is volt..és kapsz egy veckert.
Nekem sincs semmi jelzőizém.
úgy vagyok vele, ha menni kell, hát menni kell..-)
További ajánlott fórumok:
- Mihez kezdjen mostanság az ember, ami tényleg jövedelmező lehet?
- Mostanság nagyon fáradt vagyok és könnyedén ingerült leszek, miért lehet ez?
- Mitől lehet, hogy mostanság fáj a hasam a tejtől és a banántól? Eddig nem volt ilyen bajom...
- B.U. - Lehet még kapni ilyen cuccokat? Ha igen milyen árban vannak mostanság?
- Mostanság valahol lehet kapni ananász szörpöt?
- Gumiszalagot (zöld) lehet mostanság kapni a szegedi Auchanban/Tescoban?