Mennyi idő után, úgy értem hány hónap...vagy év után kell erősebb szorongásoldó szerintetek? (tudásbázis)
Köszönöm mégegyszer, nagyon aranyos vagy!!!
neked is jóéjt!
puszika!
Nekem is megjött!:)Csak sikerült...
holnap elolvaslek és beszélünk:)
Jó éjt,és vigyázz magadra!:)puszim
na, most érkezett meg:-)
visszaigazoltalak:-)
annyit jelez hogy plusz egy valaki betette a kedvencek közé
de olvasási jogot nem írja.
aha
rákattintottál hogy jelentkezem ?
mert nálam nem jelzi....
ez is haladás...lehet tényleg ideje lenne emelni azt az adagot,hogy ilyen ne forduljon elő...
a másodikba,mert az elsőnél írtad,hogy átmásoltad
mert nem jelzi...
mondjuk egy titkosom van:-)
egy fokkal igen
melyikbe jelentkeztél?
Ninsc mit!:)
...és,hogy érzed?Jobb lett?
Köszi,jelentkeztem is:)
Próbálok majd segíteni,már amennyire így lehet,mert tudom milyen ez a betegség,és sokat segít,ha figyelnek,meghallgatják ilyenkor az embert:)
Lassan megyek Macsek,mert reggel kelnem kell.
Bevetted egyébként a plussz adagot?
Próbálj meg aludni:)Szép álmokat,pussz!:)
:)
hát ez sem lehet semmi,az biztos,de jobban leszel,bár tudom ez most még hihetetlen!!!!Nem ismerem egyiket sem.Mik a tüneteid?
hát sajnállak:-(nekem?
hú..ocd, akkor anankasztikus személyiségzavar, és kevert fázisú affektív bipoláris zavar. Jó kis csemege nem?:-(((((((((((
hát ezzel én is így voltam,pedig nehéz volt elrángatni orvoshoz:)
Nekem a torkommal kezdődtek a gondok,folyamatosan úgy éreztem,mint ha oda lenne ragadva vmi a nyelőcsőre,és nem akart lemenni,véágül már a mellkasom is fájt,meg égett néha a nyelvem hegye
Egy évig vizsgálgattak,fül-orr-gégészeten már haza jártam,belgyógyászatra menbtem,küldte gyomortükrözésre...szóval totál kivizsgáltak,de minden negatív volt.Közben egyre sírósabb lettem,semmihez nem volt már kedvem,halálfélelem...ez a része szerintem ismerős...így kerültem el egy ideggyógyász/pszichiáterhez,aki pánikbetegséget,depi állapított meg(szerintem egy adag szociális fóbia is volt benne,egy műsorban ismertem rá ezekre a tünetekre)
A gyógyszerek szedésével szerencsére a fizikai "fájdalmaim" pár hét alatt elmúltak,majd ahogy emelték az adagot,lelkileg is stabilizálódtam.
A dokim mindig mondta,mikor a torkomra panaszkodtam,hogy;Magának nem itt fáj-és a torkára mutatott
hanem itt-és a fejére mutatott:)
Furcsa ez az agy,sokmindent tud produkálni.
Vannak könyvek,amiket esetleg olvasgathatnál,nekem sokat segítettek,segítenek ma is,majd holnap elküldöm priviben,ha érdekel.
Neked mi a diagnózisod,és mit lérezel pontosan?
így vagyok én is...nehéz volt rávennem magamat...de inkább gyógyszerrel, mint bekapcsoljak:-)
Milyen betegségre kaptad, ah nem indiszkrét,
az lehet,hogy egy csökkentet adag lesz ám már...2 ismerősöm is van,akiknek szedniük kell,az egyiknek csak egy db 0,25 tabit
viszont jól érzik magukat,és ez a lényeg,tehát ezen ne stresszelj:)
lehet nekem sem jönne vissza néha,ha szedném életem végéig,de most jó így is,ha nem lesz az,akkor szedem,üsse kő:)
Nem vagyok orvos,de sztem Neked is emelni kellett volna már rég ezt az adagot,akkor nem lennél rosszul,mert mikor nekem beállították(meg,ahogy fokozatosan emelték) a megfelelő dózist,ilyen problémám nem volt,kicsattantam a boldogságtól.
Én másfél év után már teljesen stabil voltam emiatt.
A kezdetekkor rápróbálkozott a dokim a csökkentéssel,de újra rosszul lettem,így ezzel nem is kísérletezett többet:D
Nekem úgy mondta az orvosom,meg olvastam is róla orvos válaszol rovatokban,hogy aki egyszer ezzel a betegséggel küzdött,soha nem gyógyul meg igazán,hisz' ez pont olyan szervi betegség,mint mondjuk egy májbetegség,hiányoznak bizonyos dolgok az agyból.Ezekkel a gyógyszerekkel ezt lehet stabilizálni úgy,hogy ne is kelljen utána szedni őket,de mégis jól fogod érezni magadat nélkülük is...viszont,bmikor visszajöhet a betegség,ha olyan helyzetbe kerülsz,ami ezt előhozhatja belőled.Nekem is vannak ilyenek,akkor kicsit rosszabbul is vagyok,de ezeket már tusom gyógyszer nélkül kezelni,vagyis próbálom:)...bár 2 éve 3-4 hónapig megint előszedtem a bogyókáimat,de ezt tényleg csak kivételes esteben teszem már.
Tehát igen,Te is fel fogsz tudni állni ebből!:)
mindig 3*0.25-öt szedtem
az elejétól már. Te meggyógyultál?
Másfél év alatt nem is emeltek a xanaxon?Gondolom úgy kezdted,hogy napi 1x025...
Én mindegyiket így kezdtem,a xanit is,meg a zoloftot is,azt hiszem olyan 2-3 hetente emelték,majd eljutottunk egy magas szinte,úgy kellett szednem egy darabig és szép fokozatosan vissza vettük,majd elhagytam.Ha jól emlékszem 2-2,5 évig szedtem őket,már rég volt 23 évesen kezdődött
pfúúúúúú, legalább másfél éve:-)
közben próbálkoztak antidepikkel is, de nem vált be egyik sem.Most a seroquellel elvagyok, azt egy hónapja szedem, azt mondta előre a doki, hogy hónapról hónapra fogja emelni.
jah,tényle,bocs:)
akkor ez tényleg nem "nagy" adag.Én bevenném,de én a végén már mertem is "szórakozni" ezekkel a gyógyszerekkel,mert egyszer felvitték nagyon nagyra az adagomat,onnantól tudtam,ha az nem ártott,akkor az sem fog,ha csökkentés után néha hozzácsapok mondjuk az esti adaghoz még egy 0.25-st...de azért nem bizti,hogy jó,ha követed a példámat:)
Neked eddig ez a legnagyobb adag?Mióta szeded?
Hát holnap nincs a doki:-(hétvége lévén.
Amúgy 3* 0.25-öt szedek, a xanaxból.Seroquel este 50mg.
További ajánlott fórumok:
- Értem én, hogy járvány van, de mit lehet itthon csinálni hónapokig, ha minden bezár?
- Nem értem miért pont januárban van vegán hónap... Végülis...
- Hitelkérelemnél mennyire nézik a 3 hónapos munkaviszonyt, értem azalatt, hogy elég egy munk. igazolást vinni, vagy konkrétabban is nézik?
- 10 hónaposan szeparációs félelem, szorongás, lehetséges?
- Kb két hónapja egy rossz mozdulat után napokig fájt a mellkasom, levegőt is alig mertem venni.Azóta fizikai aktivitásra kiújul.Mi lehet ez?
- Furcsa szeparációs szorongás 14 hónapos babánál