Melyik zeneszám lehet? (beszélgetés)
Jóccak:)
És jó edződést hétvégére:) gurulás ellen:)
Kutyi pedig köszöni:)
nahhh reklamál a cicám hogy alvás van szóval jó éjt majd 7főn jövök és olvasgatok vissza hátha meglett a rekettes hangú pasas
ari az a kutya a képeken :) jajjj sütit ne külgyéééééé má így is gurulok megint amióta nem cigizem 6kg-t szedtem fel
hát ha úgy menne a munkakeresés meg találás és belépés mint anno 10 éve akkor már nem lenne ennyi gondom
Hááát, akkor viszont tényleg a tied a háztartás is:(
azértz mondom ő azé csinálja a dolgot ha kell nem minden hárul rám csak 70%ban:D de elnézem a +20%ot mert most ő keres csak
Hm.. Akkor mégsem olyan reménytelen a dolog:)
tény sokszor ő is takarít :D heti legalább 3szor meg mosogat meg főz nahh meg ki is tereget ha kell
igazából ha belegondolsz a macskák is ki be járbnak az ablakon a szobakutya szintén és hosszú szőre van..... a gyerekem detto mert ha kint van és jöün be rongyol cipőstűl kabátostúl a wc-re pisilni....ő meg ha le is veszi a cipőjét a zoknijával viszi be a csuvát
Még mindig a Youtu.e-on böngésztem, de feladom!
Köszönöm a segítségeteket! :)
Nem túlságosan figyel a dolgokra, ha direkt ennyi szart visz be a lakásba.. Én letörném a lakótársam lábát:P
Nem lenne könnyebb venni egy lábtörlőt?:P
este nem lehet akkor az urammal kell foglalkoznom :D ha meg nem vele foglakozom akkor végre elnyúlok az ágyon és csak nézem a plafont me az esik jól: háztartás , gyerek, kutyák, macskák, nyulak , madarak mellett nahh meg arról nem is beszélve hogy a 3 macska bent rohangál a kecóban a 3kutyából is 1 folyamatosan bent van :D van egy kedves uram aki imádja behozni a sarat meg a csuvát. baszki egésznap mást se csinálok csak pakolok , mosogatok takarítok mosok vasalok főzök és pakolok pakolok meg pakolok, komolyan alig várom hogy megint legyen melóm me ez már katasztrófa addig legalább volt időm magam,ra
Én éjszaka tettem, alvás helyett:) Akkor mindenkinek van ideje:)
Amúgy nekem se lenne. Suli, két meló, háztartás, egy kutya, beteg Nagyi mellett..:)
hát nekem gyerek mellett ennyi időm nincs kész csoda hogy nem hívott most még el a géptől az utóbbi 20-30 percben
A két legszebb twilight szám, az tuti..
Ezeket is akartam mutatni, csak semmi rekedtes srác nem énekel bennük:)
Ja, de volt haszna a keresgélésnek, pl. ezeket azóta már letöltöttem:
[link]
[link]
Én olvastam mindet kb 4x. Az első filmet 5-6x láttam, a 2-3at pedig 3-4x.
És már mindet elolvastam englishül is.:O)
Ez is jó szám, de sajna nem ez volt.
persze persze???? hányszor láttad a filmeket? mert az hogy én a könyveket 2szer olvastam az részlet kérdés mert az első olvasás az angol volt :D
orchidea:de kül ne csüggedj anno én a miami vice fimes verziójával küszködtem ennyit meg a sorozatban is volt egy zene azt is 2 hétig vadásztam
óóó látom még egy rajongó :DDDD
hát ha már a zenei alap megvan onnan már könnyebb a rekettes hangú pasast beazonosítani :DDDDDDDDDDDDDDD
Nekem a második a csengőhangom:$
További ajánlott fórumok: