Melyik matrac a jobb?A rugós vagy a memóriszivacsosos? (tudásbázis)
Fedőmatracot csak végső esetben ajánlom, vagy ha van külön hálószoba. Nem választottam volna, de a korábban vett kanapé annyira keménynek bizonyult, kénytelenek voltunk így kompromisszumot kötni. Ha bevetem az ágyat, mert vendégek jönnek, a bazi nagy fedőmatracot nincs hová tenni, jobb híján átviszem egy másik ágy tetejére, ahová nem engedek látogatót :D
Persze ha van annyi helyiség, hogy nem okoz gondot, jó megoldás, vagyis alapvetően nincs vele gond.
Munka után fáradtan kipróbálni a matracokat... :D nehéz döntés volt nekünk is, hiszen késő délután minden kényelmes!
Én a memóriahabos zónásra szavaztam anno.
Mi memóriahabosat vettünk anno.
Én bárkinek ajánlom.
Király!
Más az üzletben ráfeküdni, s más éjszakákat aludni rajta. Nekem bő 30 éve jól szolgál a meszek által készített epedás matrac.
A matrac legyen olyan, mint az igazi férfi: kemény, rugalmas, strapabíró. :D
Rugósat választom 25 % engedmény van rá 160x200 az ágyak is akciósak ..
Megtakarításból fedőmatracot veszek rá .
A férjemnek van több éve f.matraca Jysk-es nagyon jó mosható kényelmes na ő használja szerencsétlen éjjel nappal strapabíró.
Köszönöm szépen a segítséget Mindenkinek !
Köszönöm szépen a linkeket ,hasznosak .
Részletesen leírja azt hiszem így könnyebben tudok dönteni .
Nincs olyan, hogy jobb, olyan van, hogy neked mi a jobb.
Ha a klasszikus drótosra gondolsz (bonellrugós/herkulesrugós), és valami strapás, nagyon keményet szeretnél, akkor a Konfor Diamond, ár/minőségben szerintem verhetetlen. Vannak puhább modelljeik is.
Epedát néztem tényleg ahogy írod kedves Syria ..most utána is olvastam .
Annyira járatlan vagyok matracügyben .
Az üzletben végig feküdtem de én semmi különbséget nem éreztem ..sok volt kettőből biztos tudtam volna választani .
Fedő matraccal a rugósra gondoltam de nem tudok dönteni .
Másik ágyra is tudnám használni a fedő matracot ..
További ajánlott fórumok:
- Melyik jobb a franciaágyba, egy nagy vagy két normál matrac?
- Melyik a jobb, tartosabb ha egy matracban megfeszített rugók vagy kanyargós rugók vannak?
- Milyen matrac a jobb minőségű?
- JYSK-be vásárolt habszivacs vagy rugós matrac a jobb?
- Szerinted rugós matracot lehet gőztisztítóval takarítani?
- Milyen matracot vegyünk a jobb alvás érdekében?