Melyik kerületet válasszam? (tudásbázis)
most is villanegyedként funkcionál, a réges-rég és a most között volt az a rég, amiről te írtál
én nem élek arra, de több kollégám igen, önálló családi házakban laknak, van, aki újabb építésűben, van, aki gyönyörű, felújított századfordulós villában
A kulcsszó a "régen". Kb 100 évvel ezelőtt villanegyed volt, majd akommunizmus kisajátította a villákat, lakásokat alakított ki sokban és kiutalta a melósoknak meg a funkcionáriusoknak. Tehát igen, prolinegyed.
Kérdező, inkább Kispest, ha mindenképpen át akarsz menni a pesti oldalra, bár én maradnák Budán.
Egy jóbarátom oda kölotözött eldva a saját és barátnője lakását
Felújitottuk az öreg házat, szép lett
Jóbarát meghalt, eladták a házat
Az uj "proli" vevő földig dózerolta és ma egy hófehér "erődítmény" áll a helyén
[link] 47.4144746,19.0915884,3a,75y,205.93h,91.48t/data=!3m7!1e1!3m5!1sL3JIhcJM_BZ16waVZdJ74w!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fpanoid%3DL3JIhcJM_BZ16waVZdJ74w%26cb_client%3Dmaps_sv.share%26w%3D900%26h%3D600%26yaw%3D205.93%26pitch%3D-1.480000000000004%26thumbfov%3D90!7i16384!8i8192?coh=205410&entry=ttu
Jajhát, aki a Rózsadombról költözött annak minden prolinegyed volt. Azóta megváltozott a véleménye. Fás fenyves nagy zöld terület és 9 lakásos társasház, de már csak 4 lakják
Azon a területen, ha kifelé megyünk a VeresPéter úton,k attol jobbra ősrégi kastélyokat vásároltak fel és újitottak szüper módon. Én csak a vasrácsot nézem ami kerítés magyarul, nagyon sok millióba kerülhetett Aztán a kertépítés sem két fillér
Nyilván Ikarus-nyuggerek veszik és ujitják fel :)
Egy kerületet pár lakóházból megítélni? Vicc!
Dehamár, akkor el kell autózni a kinézett kerület tetsző részére, de máshová is
A szomszédokat is figyelgetni, nem csak hétköznap, vasárnap is arra autózni
Ezt tettem én is
XX.kerület valahogy feketélett, Csepelre meg azt mondta a b.nőm proli környék Csodás villanegyedek annak, de a Csepel Müvek, ami már nincs is rányomja néhány embernél a bélyeget
Ő aztán csak tudja....
Ő a II.kerületből költözött hasonló adottságú társasházba XVI.ker. Elsőre ott is azt mondta proli környék Merthogy valaha az Ikarus uralta a környéket, most meg imádja
A XV. kerületnek vannak szép, kertvárosiasbrészei. És a 10. kerület is nagyot fejlődött kinézet és közbiztonság terén is.
Ha amúgy szeretitek a III. kerületet, annak is körülnézhettek más területein. Egy időben (nem olyan rég) gyakran jártam arra, és jó tapasztalatom volt az emberekkel. Sznob gazdagok meg mindenhol vannak, Pesten is.
Egyiket sem. Bármikor visszamennék a nagyim lakásába. XV. Kerület. Piac minden bolt közel. Erkély a csendes parkra... A Keleti nekem fél óra, neki 45 perc.
Én a kőzlekedést meg a zajt dondolnám meg.