Melyik csillagjegy milyen a sexben, erzelmes stb?(ferfiak) (beszélgetés)
én a Vízöntőkre szavazok!
a legjobb választás, ha arra vágysz, h tönkretegyék az életedet. xD ettől függetlenül vonzóak. xD
Nem tudom...ha a partnerem jó szerető, akkor hány azonos csillagjegyű pasit kellene kipróbálnom, hogy a címben feltett kérdést megválaszoljam?
És vajon tényleg végig kellene próbálnom mind a 12 csillagjegyet, hogy hiteles információm legyen?
sok minden ervenyes ezek kozul amit leirtal a nyilasra.
nekem a parom nyilas, en szuz vagyok.
sok helyen olvasta,mi nem illunk ossze.
10 eve megis mukodik, es az o allitas szerint a sex is velem a legjobb, no,ez lehet csak bok is a reszerol,de 10 ev utan is meg mindig sok oromot tudunk szerezni egymasnak,es sok ujitas is van sex teren, amitol egyikunk se zarkozik el.
en is hiszek a horoszkopban, de az is igaz, a szuzet a nyilas mellett ritkan emlitik..
hat nemtudom,de en imadom az en nyilasomat:))
es alig vaarom, hogy haza erjen, mert most eppen uton van hozzam
Az ascendens azt mutatja meg, hogy Te hogyan viszonyulsz a külvilághoz, ill. a külvilág milyennek lát téged. Tulajdonképpen az az emberek előtt viselt "álarcunk" ..... személyiségünk .....
Nagyrészt a napjegy, az ascendens és a holdjegy együttesen határozza meg azt, hogy milyenek is vagyunk, hogyan viselkedünk, gondolkodunk, érzünk .....
Én sem vagyok az a csillogás szerető, de szeretem a klassz dolgokat. Nem megyek át sznobba.
Inkább úgy jellemző rám, hogy szeretem a nagy társaságokat és jól benne lenni a közepébe, kitűnni és stb...
Ránk mérlegekre ez vonatkozik:
Szereti, ha el akarják csábítani, és ezt sokszor hagyja is. Nagy kanállal falja az élvezeteket, bár a Mérleg mértéktartó és hűvös, előbb a körülményeit szeretné tökéletesíteni. Nem szereti a konfliktusokat, jobban szeret békében élni. Rendkívül kedves és vidám természet, szereti a vicceket, és hasonló társat keres maga mellé. Hűséges tud maradni, de nem veti meg az új kalandokat sem.
Mivel vedd le a lábáról?
A szépség, a jó ízlés nagyon fontos a Mérleg számára. Imádja a luxust, és a csillogást. Partnere legyen gyönyörű, és divatos, forogjon ismert körökben. Ő maga is szeret a középpontban lenni, és nagyon szereti, ha dicsérik.
A Mérleg erogén zónái: A fenék, az arc, a hát, csípő
Mivel kedveskedj a Mérlegnek?
Odavan a luxus ajándékokért és trendi cuccokért. Öltözz modern, szexis fehérneműbe és rendelj sushit. Környezeted legyen divatos.
Legjobb szerelmi partnerei: Vízöntő, Ikrek, Szűz
Kedvenc póza: Mivel nagyon szereti, ha fenekét izgatják, legszívesebben hátulról szeretkezik
A Mérleg afrodiziákuma: Bors
További ajánlott fórumok:
- Csillagok, csillagjegyek, csillagképek
- Milyen csillagjegyű vagy?
- Melyik a "legrosszabb" csillagjegy? Ezek közül a nő vagy a férfi?
- Hogyan lehet meghódítani a bika csillagjegyű férfiakat?
- Milyenek a tapasztalaitok a Kos, illetve a Skorpió csillagjegyű férfiakkal? Valóban "nehéz esetek"?
- Hogyan lehet meghódítani a halak csillagjegyű férfiakat?