Nemtudom,hogy milyen ez a búzacsírás de gondolom,hogy valami vitamin a hajnak. Ez nem is gond csak ne legyen benne hajdúsító mert az én kislányom haja ígyis elég dús. Hála Istennek szép egészséges hosszú dús haja van.
Én személy szerint nemis nagyon tennék a gyerekem hajára ilyen ehető illatú dolgokat nehogy azt higyjék,hogy valamit felkent a gyerek a hajára én meg mégcsak lesem mosom. :) Egyszer volt hasonló esetem. Volt egy finom gyümölcs illatú parfümöm és azt hitték rá,hogy valami gyümölcs pálinkát ittam. Pedig én sosem iszom alkoholt. Na azóta vagyok én így ezekkel! :)
Pici baba kora óta sárga Gabi sampont használok a kislányomnak. Mostanra 3 és fél éves. Első évben még finom illatú volt tőle a haja de mostanra csak olyan elázott szagú. Tudtok valamit ajánlani?
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.