Hát szerintem (de én laikus vagyok) annyi kocogással kellene kezdeni, amit megállás nélkül végigbírsz, és csak kellemesen fáradsz el benne. És azt emeled szép lassan..látom a lányokat olyan 7-10 km környékén kocognak..és olyan 2 körül kezdték.
De vannak egy olyan fórum, hogy első 5 kilométerem, vagy valami hasonló..biztosan lesz, aki tudja. Ott tutira tudnak neked segíteni.
koszonom a linket.om.. ezt tudom hogy hulyen csinaltam ezert keresgelek most mert tegnap lefutottam 10kmt. persze nem egybe. volt benne kocogas, futas , seta szoval minden. 2ora es 25 perc volt.de momentan ma alig birok menni ugy faja vadlim..oke tudom, hogy nem volt jo otlet csak a lelkesedes..:S
szoval az lenne a kerdesem, hogy ha fogyas meg formalodas lenne a cel akkor fussak vagy kocogjak. Mar mindent olvastam es nem tudom eldonteni, hogy melyik lenne a jo.. jahm es nincs pulzusmero oram szoval azt nem tudom nezni es per pillanat beszerezni se tudok. es ha fussak/ kocogjak akkor mennyi lenne az idealis ? elore is koszonom.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.