Megöltem egy pókot és sok kicsi pók jött ki belőle, milyen fajta ez? (tudásbázis)
Én is :) Simán elnézegetem őket már :) Neki pókok, mondom nekem is kell valami, úgyhogy egyiptomi imádkozó sáskám van. Majd jönnek a kicsik :)
Amúgy ugyanígy van nálunk is! Öcsémnél is tök normális, hogy ha jön hozzánk itt vannak a pókok. Mindig kér vedlést :) Most pókot kért szülinapjára :)
:))
Nálunk úgy javult a helyzet, hogy az Öcsém kezdett el főleg madárpókokat tartani otthon... Most már hajlandó vagyok a terrárium közelébe menni..
A kislányom 2 éves múlt, imádja a pókokat (is), neki már ez a természetes, hogy a tesóéknál sok pók van.:)
biztos valami "génmanipulált"szegény....
:)
:)
Lehet hogy az a szegény idős ember is megbénult a dajkapók csípésétől,
A keresztesről: Tudomásom szerint csípése veszélyes és az egyetlen magyarországi állat a vipera mellett ami veszélyes országunkban.
RADÍRPÓK:
A mindent kitörlő Radírpók, aki még Gombóc Artúr kalitkáját is leradírozza.
:)))
Nédda..
"A mérges dajkapók kusza, szövevényes hálóját fűszálakra szövi. Legveszélyesebb hazai pókunk, mérge nagyon erős, csípése részleges bénulást is okozhat. Potroha szürkészöld, fejtora rozsdaszínű.
A szongáriai cselőpók hazánk legnagyobb pókfaja. Termete, alakja, szőrös külseje akárcsak óriási csáprágói félelmetessé teszik. Egyetlen védett pókfajunk. A földbe fúrt, 30-40 cm mély üregekben él, melynek falát hálójával erősíti meg. Rendszerint ennek nyílásában figyel, és áldozatát hirtelen rohammal kapja el. Kicsinyeit első vedlésükig a hátán hordozza."
ne ijesztgess! :)
Akkora keresztes póki van a bejáratomnál, hogy csak a potroha másfél centis Mindig ott kerülgetem..
Miért, annak milyen a csípése? :O
Mire gondolsz mit tud??
Igen az sem volt igaz! Both Zoltán nézte félre az egyik pókot! (amit aztán tagadott)
Én a csótánnyal voltam így.
Visítottam ha egyet is láttam véletlen valahol míg nem olyan munkahelyem nem lett ahol potyogtak a mennyzetről.Na akkor kigyógyultam mert amúgy meg rohadt jól fizettek.SSS
További ajánlott fórumok:
- Vegyél el belőle 10-et
- SCRABBLE kapsz 7 betüt és az előző szó egyik tetszőleges betűjével "kapcsolódva" írj belőle 1szót a maradék betüket pótold ki vegyesen 7re.
- Vegyél el belőle 11-et (Hajrá!)
- Egy visszahúzódó szürke lány vagyok és mégis a kicsit művi nők a példaképeim. Lehet belőlem olyan?
- Van okom aggódni? Lehet belőle baj ha ennyire kicsi?
- Milyen életet szerettél volna kicsiként és mi valósult meg belőle?