a medela swing szuper jó, de nem mindenkinek van rá szüksége. Ahol igazán segít: ha teljes mennyiséget kell napi szinten fejni, illetve tejcsatorna elzáródásnál. Én ilyeneket (valamint avent elektromosat) adok bérbe, és a medela swing-gel nagyon nagyon elégedettek az anyukák, és reménytelennek tűnő tejcsatorna elzáródást is ki tudott mozdítani ! :)
Nekem Avent kézi volt leginkább, mert 4 hónapig fejtem a tejcsit a kislányomnak. A Medela elektromosát is használtam amikor már nem bírta a karom, és az is jó volt.
nekem avent kézi mellszívóm van és nagyon elégedett vagyok vele,igaz ezzel is meg kell tanulnod fejni ez az igazság,most már kb.5 l tejem van a hűtőben a fagyóban,előző gyermekemnél is bevállt így kizárólag ezt kerestem,remélem tudtam picit segíteni
Megéri a swing-be beruházni? Vagy elég az eletric mini? A leírás alapján a swing jóval többet tud, több tartozéka van, képes a kezdeti szívóhatást (pl. amíg nem indul meg a tej) is produkálni stb. Viszont nagyon drága!
Néztem még az avent elektromos mellszívóit is, azok elég hatékonyak?
Mindeképpen elektromosban gondolkozok, mert van egy alap kézbetegségem.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.