A Medela Swing mellszívónál van jobb? (beszélgetős fórum)
Szuper a Swing! Csak dicsérni és ajánlani tudom! 2évig fejtem vele, nagy mellem van, de minden probléma nélkül leszívott mindent. Rengeteg tejem volt, de sajna a gyerekem meg nem tudott szopni, mivel nem tudott vákumot képezni a szájával :( De ennek a csodaszerkentyűnek köszönhetően 2 éves koráig tudtam neki anyatejet adni, most is Ő választotta el magát, igaz már nem sok tejem lenne, kb 100-150 ml naponta. Az elején én is 3óránként fejtem mindkét mellből, mintha a baba enné, így annyi tejem lett, h még leadni is tudtam belőle :) Sztem bátran vegyétek meg, én is sokat tétováztam, de megéri :))) !!!
Nagyon bevállt a swing.
És egyébként megküzdöttük a dolgot, de már normálisan eszik ciciből. Cumisüvegeket elpakolhattam.:))
Fejni viszont továbbra is fejek, bár már sokkal kevesebb intenzitással. A gép viszont fantasztikus, újra és újra képes beindítani a tejtermelést. Nagyon ajánlom annak aki nem tud szoptatni és fejni akarja.
Csak azért fejtem kézzel, mert a gépi nem vált be. Nagy a mellem, és olyankor a gép nem mindig jó megoldás. Alig valamit szívott le, míg kézi fejéssel az utolsó cseppet is sikerült. Persze jóval tovább tartott.
Hát ezzel nem volt gondom. Tavaly decemberben választotta le magát a fiam, de még júniusban is volt tejem, akkor egy 4szeres adag gyógyszerrel elapadt, majd mikoir abbahagytam újra indult és most megint van, persze most már nem olyan mennyiség.
Gratulálok ügyes vagy. És örülök, hogy megosztottad velünk milyen ügyes vagy, de rajtam nem segít.
Én kézzel fejtem, tökéletesen bevált. :)
Bár nem tőlem kérdezted, de nekem anno azt tanácsolták, hogy úgy fejjek, mintha szoptatnék, tehát max 3 óránként. Így is tettem, k*va fárasztó volt, de mint írtam, bevált. Mindig mindkét mellből. Szaporítottam kb. 1-másfél hétig, akkor 1,5-2 óránként fejtem, és bevált. De ez szerintem nem csak fejés kérdése, hanem szervezetfüggő is.
Te hogyan fejted, hogy hatékonyan fenttarsd a mennyiséget?
Ja és mennyi idősen kapta össze magát?
Nekem kicsik a melleim, akkor hátha jó
Ez. Nem?
Hogy sikerült összekapnia magát? Előtte kapott üveget? Én is bizakodom még......
Hát igen.
Mi meg akartuk venni a kórházi változatot, mert nekem a swing sem szívta ki eléggé, mivel nagyok a melleim és hátul vannak a mirigyek, de aztán végül nem vettünk, mert összekapta magát a gyerek és szopott rendesen.
Én a Minimanoban kölcsönöztem, azért kérdezd meg őket a feltételekről, hátha rugalmasak. Ja és csak a gépet kölcsönzöd, a szívófejeket megveszed.
na ez nem jó hír.
nem tudok kölcsönözni, tehát muszáj vennem egyet. de ha nem olyan a teljesítménye akkor félek hogy felesleges pénzkidobás:(
Közelében nincsen, de valóban az otthoni használatra valókból ez a legjobb. Nekem az Aventes nem jött be így ment a kukába, utána ezt vettem, ez nagyjából leszívta, de nem tökéletesen, a korházi teljesen leszívta, az sokkal erősebb.
A bérlést nem tudom megoldani. De erről a swingről azt irják olyan mint a korházi teljesítményben. Ezért gondoltam.
A medela, Symphony és a Medela Lactiba Electris plus, ezeket lehet bérelni is, meg venni pár százezer forint.
Van jobb, a Medela Symphony, azt csak bérelni lehet, persze van olyan része, amit meg kell vásárolni. Azzal a két mellett egyszerre lehet fejni: gyorsabb és jobban segíti a tejtermelést.
Azt nem próbáltam, csak Chicco-t és Aventet, de nekem az Avent vált be. 7 hónapig fejtem, a lányom nem nagyon szopizott :( de a tejtermelést fenn tudtam vele tartani, mindent kifacsart a cicimből :)
Medela swing.
Van nála jobb?
További ajánlott fórumok: