Másik bankba utalás-befizetésért mennyit kell fizetni? (tudásbázis)
Nem. Vagy annál fizetsz be, ahová mennie kell a pénznek, vagy utalsz a saját számládról. De most komolyan 100ft-os tételeken múlik, hogy csődbe mész-e?
Itt van. Nézd meg, hogy melyik a te számlacsomagod, és keresd ki mennyi az utalás díja:
ja, hogy más banknál. Én meg úgy értettem, hogy ő van más banknál :) Amit én írtam, az arra vonatkozott, hogy abba a bankba megy, ahol a másik fél vezeti a számláját...
A rózsaszíncsekk tényleg nagyon drága, a legalacsonyabb összeg, ha jól emlékszem 500-600 Ft körül van. (tavaly 495 Ft volt, ha 2000 Ft-ig fizet)
így nyilván be lehet fizetni. de ha jól értem ő más banknál szeretne befizetni, mint ahol a fogadó fél számláját vezetik.
amúgy azt is lehet, akár postán csekken is be lehet fizetni, csak baromi drága, majdnem annyiba kerülne mint maga az összeg.
az a legdrágább, mert az papír alapú átutalási megbízás.
azt viszont ingyen megteheted, hogy bemész egy fhb fiókba (ahova amúgy utalni szeretnél) és ott pénztárban befizeted az összeget arra a számlára amire utalni akartál volna (ez sima pénztári befizetés)
További ajánlott fórumok:
- Két és fél millió kivétele után kb. mennyit kell a bankban fizetni?
- Egy telken 2 ház, de a másik "fél" nem akar villanyt fizetni. (:
- Mennyi adót kell fizetni eladót lakás után, ha nem vásárolok másikat?
- Banki utalás, ha reggel történik egy másik bankban, akkor már délután rajta lesz a pénz, vagy csak másnap?
- Igaz az, hogy jövőre úgy lesz, hogy aki elkezd egy egyetemet, de egy év után átmegy, másikra annak azt az egy évet ki kell fizetnie?
- Hétvégén is nyitva tartó bankban ilyenkor is tudok pénzt befizetni a saját számlámra, vagy korlátozottak a szolgáltatások?