Masfél éve szültem, de a hasam még mindig olyan, mintha egy labda lenne benne, főleg ha leülök. Mit csinaljak? Semmi nem segit! (tudásbázis)
Szia :)
Igen, és én semmit nem kaptam :(, mondták, hogy a szoptatástól majd visszahuzódik.
Verka Te természetes úton szültél?
Csak,mert én császárral és tudom,hogy egy kórházban szültünk,de nekem a császár után tettek a hasamra "homokzsákot" és a dokim külön szólt hogy hozassak be hasszorítót.
Sziasztok!
Most hülyén fog hangzani, de örülök, hogy nem vagyok egyedül a problémámmal...én is híztam a szülés óta, pedig már sokkal kevesebbet eszem, mint régebben. Nekem is azt mondták, hogy a hormonok okozzák, de amíg szoptatok ugye semmit nem lehet tenni. Ja, és én már kezdtem visszanyerni a régi alakom, mikor megjött és csak jöttek rám a kilók. Engem nagyon zavar, szörnyen érzem magam a bőrömben...
Hasleszorítóról: nekem tettek valamit a hasamra, de csak amíg a szülőszobában voltam megfigyelésen.
Igaz, senkit nem ismerek :), azért nem is mentem át Egerszegre terhesgondozásra, pedig a védőnőm nagyon rá akart beszélni.
Egyébként az anyukám szerint azért maradt ekkora hasam, mert szülés után nem hordtam hasleszorítót és a kórházban sem adtak rá semmi nehezéket.
Nem is tudom, hogy manapság adnak-e még.
Kanizsára, mert ott laktunk, oda is jártam terhesgondozásra is, és most is oda mentem vissza.
Te kihez jártál, kinél szültél?
Szia! A nőgyógyászom, mert mig szoptatás alatt rendszeres volt a menzeszem, a 8. hónaptól, a szoptatás befejeztével az is "rendetlenkedni" kezdett :(.
Sima vérvétel lesz, néznek vércukrot, és összes hormont.
Én is szoptatás alatt híztam!
Ez a vizsgálat niből áll? Sima vérvétel? Nőgyógyász vagy háziorvos küldött vizsgálatra?
Sajnos az enyém is nagy maradt :(, engem is folyamatossan terhesnek néztek. Viszont nekem a súlyom se a régi, sőt szoptatás alatt csak jöttek rám a kg-ok :(((
Most küldött el a dokim hormonvizsgálatra.
Hat, ez igaz!
Szoval akkor ez van? Megprobalom en is figyelni a kaja dolgokat, koszi.
Mikor elmentem uszodába azt vettem észre, hogy jót tesz, mert úszás után nem olyan nagy a hasam.
A másik: nem mindegy, hogy mit eszek, van, ami nagyon puffaszt, főleg a fehér kenyér.
Azt is észrevettem, hogy mielőtt megjönne elkezd nőni a hasam.
Én is jártam már sokszor így, de azt szoktam mondani inkább nézzenek terhesnek, mint kövérnek! :DDDD
Sajnos a szüleim is "pókhasúak". Valószínű innen a hajlam.
Hasizom gyakorlatokat szoktam csinalni eleg rendszeresen. A felso hasizmok szepen ki is jottek, de az alhasam nem valtozik.
Fent, kozepen van egy csik, ahol latszik, hogy mintha szet lenne nyilva a hasizom .
Cikicakk!
Hat, ez olyan, mint a puding. :(
Akkor is alkati, ha elotte egyaltalan nem volt jellemzo?
Mar volt, hogy megkerdeztek, jon-e a masodik baba.
Tok kellemetlen. Igazsag szerint nem lehet hibaztatni a kerdezot, mert tenyleg ugy nez ki a hasam.
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Elváltam miatta. Várjak még? Mit csináljak?
- Mit csináljak, ha a párom szülei bejárkálnak a házba, amikor senki nincs otthon?
- Mit csináljak a kolléganőmmel, ha szórakozik velem?
- Mióta megszültem a kisfiamat, ritkán vagyunk együtt. Ez már öt éve volt, mit csináljak, hogy kívánjon?
- Már 1 éve szültem meg a kislányomat, de a hasam még mindig nem ment le. Le fog menni valaha, mit csináljak, segítsetek.