Magányosnak érzem magam az utóbbi időben és nem teljesen... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
5,5 évesem van, egyedül nevelem 4 hetes terhes korom óta. 5,5 éve 0 énidővel élek. Pár hete nagyon mélyponton voltam, a depresszió határán. Közben más miatt rájöttem, hogy magnézium hiányom is van. Vagy attól, hogy most naponta szedem, vagy attól, hogy elővettem a régi jóbarátomat, az öniróniát, kilendültem a mélypontról.
Ez most butának hangzik, de igaz. Nagyon régen sokat néztem a Két pasi meg egy kicsit, Charlie Sheennel. Tőle tanultam ezt a hozzáállást, már sokszor segített. Sőt, már a kollégáimra is átragad időnként, ma is jót szórakoztunk az aktuális kínjainkon. 😎
Próbálj meg vigyázni a testedre is, nem minden az alkat, de azért nem árt figyelni, hogy a férjed érdeklődését megtartsd, mert lehet tényleg nagyon magányos leszel.
Ha van aki vigyáz a babára, adjátok át párórára, és menjetek el kettesben valahova.
Lehet szakember segítségére lenne szükséged.
Fel a fejjel!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek miért van az, hogy az utóbbi időben egyre több 30-as pasi egyedülálló?
- 9 éves lányom az utóbbi időben egyre szemtelenebb, akaratos, és visszabeszél. Tanácstalan vagyok
- Született az utóbbi időben kisbaba a környezetedben, családban? Hogy hívják?
- Az utóbbi időben egyre kevésbé foglalkozom nagymamámmal,...
- 1 éves kisfiam úgy hányt már 4-szer az utóbbi 2 napban, hogy előtte is teljesen jól van, nevet, hány, majd megint nevet, nem sír. Mitől?
- Mostanában egyre többször a kulcscsontom alatt fájdalmat érzek a bal oldalon, teljesen random időben. A szívemnek lenne baja?