Ma elhatároztam lefogyok (beszélgetés)
Én is minden nap elhatározom :-)
És te miért akarsz fogyizni?:)
Én úgy csináltam, hogy a mozgást rendszeresítettem és akkor is mentem, ha a hideg is kirázott tőle, a kajáimat pedig írtam. És minden héten megméretkeztem, már csak azért is, hogy legalább furdaljon a lelkiismeret, ha nem jót mutat:)
Fuuuu....én is mindig elhatározom és azt is ,hogy elkezdek tornázni.
szioka!!!hát még nem mértem de szerintem még mindig stagnálok.ma voltam fodrásznál jo rövid lett a hajam de muszáj volt
Halihó! Vivienke, hogy állsz a fogyival? Mennyit haladtál?
akkor tök jo most megyek mert anya névnapját tartjuk nagy ebéd lessz
szerintem az 10 nap alatt teljesen rendben van :-)
hát azota két kilot nem sokat
Mennyit fogytál, amióta elkezdted? (vagyis elhatároztad, hogy lefogysz :-)
nekem most a 79 a kis cél :-)
Weight Watchers-szel. Potokat kell számolni. Egy pont kb 50 kalória és a napi 1200 kcl-t próbálom tartani. Ezen kívűl akkor fogyok legjobban, ha vacsira csak egy kefírt vagy joghurtot iszok :)
igen tudom hogy igy jo!!!!én most 95kilo vagyok.neked hosszu vagy rövid a hajad??
tervezzetek apró célokat is, oké hogy összesen -20kg kéne de jelöljetek meg rövidtávú célokat is
pl most nekem a cél a 81, ha ez megvan akkor a 76:D
az már tuti lenne
94 volt a legtöbb, most 86,7 vagyok
oké hajrá te mivel fogyizol?
Na, akkor attól tavaszig megszabadulunk!! ;)
köszi :) huh, legalább 25...
Tegnap este kicsit bűnöztem, kiültünk a férjemmel nézni a hullócsillagokat és közben pezsgőztünk :D
Neked még menni kiló van hátra?
gyere csak hány kilotol szeretnél megszabadulni??
Sziasztok :) Én is elhatároztam még hétfőn, hogy lefogyok :D Azóta lement 2 kg, ami ugye nem igazi fogyás...az majd csak most fog következni.
csatlakozhatok hozzátok?
igen tudom és csinálom is ma is 3 orát sétáltam az is valami
Hajrá, húzzál bele, meglátod milyen látványos változást hoz!
szia!!!hát most a séta az ami most sok van de késöbb ha jobban ráérek szeretnék norbizni
Választottál mozgásformát is magadnak?
nem is adom fel inkább nem birok olyankor enni.holnap egész délután nem leszek itthon igy nem tudok a kajára gondolni
Én spéci azért jöttem ma is ide, hogy ne csússz el:)
Az nem jó, ha sokat idegeskedsz, de azért emiatt eszedbe se jusson többet enni. Inkább szaladj egyet, hogy levezesd a feszültséget!
Gondolj arra, hogy még csak pár napja kattantál rá a fogyásra, nem adhatod itt most fel!
További ajánlott fórumok: