Lombik - 2013 Április, Május, Június !!! (beszélgetés)
Szia! Boldog babavárást, és jó egészséget!
A többieknek is akik többen vannak, nagyon boldog babavárást, és jó egészséget együtt!
Akik pedig sorstársaim, azoknak kitartást, és még találkozunk! :)
UH... Akkor kezet foghatunk. Bár most nekem az a helyzet mar masodik napja fàj a fejem nem tudom meddig tart még, enyhe de elviselhető. Biztos változik a hormonszintem es az miatt fájogat.
Nem semmi 7veged lehetett :) de legalább nem ültél egyedül a lakásban es szomormodtal. :) örülök a kis bulitoknak. En meg megfeleltem a vasárnap délutánt takarítással es parkolással. Porszivozni nem porszívózok, de minden egyebet meg kell csinálnom.
Mar izgulok hogy mindent rendben találjon csütörtökön a doki.
Azt hittem valami front, vagy a nyavalya tudja! Péntek óta fáj! Szombat reggel ráfogtam, hogy a két kis tekilától volt, de mivel még este is fájt, gondolom nem attól a nyeletnyi alkoholtól, aztán vasárnap megint ráfogtam, hogy persze, mert rágyújtottam, de mikor vasárnap egy flektor és két óra múlva egy panadol és még szombat hajnalban egy aszpirin után sem múlt el, akkor kezdtem gyanakodni, hogy nem front, és nem külső hatások miatt fáj a fejem. Még ma is, ma megint vettem be munka alatt egy panadolt. Szóval tuti ez. Akkor fájt így a fejem, mikor terhes voltam, cikkben, és erősen, lüktetve. Csak akkor nem vehettem be semmit, de nem is mentem ki, csak az segített, ha a sötét csendes szobában feküdtem. Most meg vendégek jöttek, meg összehoztak a haverok nálunk egy hússütést, szóval nem volt időm sötétben feküdni. Aztán meg takaríthattam, mert végigmászták kicsit a lakást is. :) Úgy szép az élet, ha zajlik! Még ha fáj is az ember feje. Legalább jól elment a hétvége, és nem volt időm gondolkodni. Amúgy két napig tartott... Tegnap meg ma épphogy van valami.
Ti hogy vagytok? Babák a pocakban hogy vannak?
nekem 1x van 1x nincs...ha van akkor addig bőségesen, aztán mintha elvágták volna
most kezdtem el görcsölgetni..mondjuk nekem tegnap maradt csak el először a progi
Én most újra akarok egy teljes hormont, cukor terhelést inzulinnal ahogy kell..meg szeretném megdumálni a dokimmal hogy csináljon egy méhtükrözést mert 4 éve volt..ha nem 5 ráadásul nem is ő csinálta, ennyi rossz után jó lenne tudni minden rendben van e ott...
Elvileg csináltak valami új genetikát az is meglesz, meg még lehet egy rákszűrést is bevállalok...
Milyen vizsgálatokra mész?
Nekem még sosem sikerült fagyasztatni. Most kértem egy fagyasztást, egy beültetést, és a doki nem fagyasztott, betette mindkettőt. Pedig hallgatnia kellett volna rám, mert éreztem, hogy ez nem fog sikerülni, és akkor mehettem volna most rögtön.
Ha minden jól menne, mi inkább augusztusban szeretnénk menni, mert akkor ki tudnék venni egyben két hetet, hogy feküdjek, pihenjek, és el is mennénk itthonról, hogy még csak ne is hívjanak fel munkaügyben.
További ajánlott fórumok:
- Akiknek a május elúszott vagy most indulnak...Mi júniusban nem várjuk :)
- 2012 tavaszi babák (március, április, május)
- 2009 április, májusban született babák :)
- Jó reggelt. Azt szeretném valakitől kérdezni, hogy április 6án szültem, június 15-én már megjött, de azóta sem :( ez normális?
- Békásmegyeri kismamák - akik májusra, júniusra várják babájukat
- Véletlenül nincs meg valakinek az Alexandra könyvesboltban kapható Könyvjelző magazin május és júniusi száma?