Létezik olyan főiskola vagy egyetem ami kifejezetten a hulladékgyűjtéssel foglalkozik? (tudásbázis)
Mindössze érdeklődés szinten tettem fel a kérdés valaki miatt. Szóval nekem nincs mit megkeresnem a számításaimat illetően.
Én is kitaláltam amúgy, hogy 5 évig nem lehet csak a hulladékgyűjtésről tanulni, ezért is tettem fel a kérdést. Amúgy nem minden suli 5 éves tudtommal..
Mikor én jártam fősulira volt hulladékgazdákodási fsz képzés, tehát felsőfokú szakképzés. Nem tudom, hogy még van e, de ez nem ad diplomát viszont nevéből kiindulva gondolom koncentrálódik benne az a tudás amit te szeretnél.
A diplomának az a lényege vagy inkább lenne a lényege, hogy szerteágazóbb ismeretet adjon. sok mindenbe belekósolhatsz persze a szakirányt választasz akkor abból lesz a több ismeretanyag, de nem tudod kikerülni az adott szak többi területét sem. Egy kicsit mindehez érteni kell.
Gondolod, hogy 5 éven át arról tanulnál, hogy a műanyagot válaszd külön az üvegtől? :-D
Ilyen nincs!
Ha valaki szakácsnak készül, akkor is kell ismerni a kémiát neki, na jó a főzés is kémiai folyamat, de a hulladékgyűjtés meg természetvédelmi.
Kívánom, azért találd meg a számításod!
Miért kellene elvégeznem a természetvédelmi vagy környezetvédelmi mérnök szakot, ha engem csak a hulladékgyűjtés érdekel mondjuk? Mert abban dolgozom kifejezetten.
Ezt nem lehet valahogy kiküszöbölni?
További ajánlott fórumok:
- Hirességek családnevei, amelyek foglalkozásra utalnak (ABC sorrendben)
- Mi a foglalkozásod?
- Vicces foglalkozások
- Mi a párod foglalkozása?
- Milyen kisállatot tartsak, ami nem büdös, nem szül, meg nem kell sokat foglalkozni vele?
- Ajánlanátok nekem olyan nőgyógyászt Debrecenben, aki kifejezetten meddőséggel foglalkozik?