Le kellene adnom 5 kg-t! (beszélgetés)
Ezzel én is egyetértek:)
Szombaton erre tornáztam, nagyon megizzadtam, de jólesett:)
Szia!
A legnehezebben leadható testrészek, de kitartással és odafigyelve az étkezésre le lehet adni belőle:) A R.R és B.A DVD-i nagyon jók rá:) Csak ajánlani tudom:)
Augusztusig még sokat formálódhatsz velük:)
Én májkrémes kenyeret ettem reggelire, ebédet nem hoztam magammal, és tőlem teljesen szokatlan "ebédet" ettem. Nem vagyok nagy édességes, de annyira kívántam a túrót, hogy bevágtam egy túrórudit és egy krémtúrót. Most már éhes vagyok, de majd csak akkor eszek, ha hazaértem. Tzatzikire fáj a fogam. Remélem, még fel tudom használni azt az ubit, ami a hűtőben kuksol.
Plusz sportot nézték ki magadnak?
No, kiscsillag, hogy telt a nap? :)
Én végre előszedtem azt a DVD-t, amit már hónapokkal ezelőtt vettem, és hellyel-közzel végigtornáztam. Kicsit be volt (és van) állva a derekam, így pár gyakorlatsor nem ment :/
Nehéz volt rávenni magam, főleg mikor vacakolni kezdett a lejátszó program. Pár napja lett újratelepítve a gép. Hiányzott egy dekóder. Letöltöttem, feltetlepítettem, akkor meg a videokártyához követelt valamit. Végül kihoztam a TV-t, még szerencse, hogy gurulós kisszekrényen van.
Nem kell értem aggódni :)
Nem vagyok aránytalan, csak jobban tetszettem magamnak pár kilóval könnyebben. Picivel a normál alatt még nincs gond. 52 kg voltam, mikor teherbe estem, úgyhogy azzal sem lenne probléma (bár még jó darabig nincs is tervben újabb terhesség).
Bár kicsit félre nézted, azért megtartom ezt a jó kívánságot, mert az mindenkinek jól jön ;)
Jaj, kicsit osszekavartam a szezont a fazonnal: kiscsillag volt a topic indito, o az, aki ferjhez megy.
Mindegy, a tanacsok univerzalisak ;-)
Meg egyszer sok sikert es kitartast kivanok!
Ez most komoly?Ha ilyen meretekkel rendelkezel (elvileg) tokeletes vagy, sot! A BMI indexed csak 18,5!!!18 alatt veszelyezteted a peteerest es aztan nehezen fogsz tudni teherbe esni. Persze a valosagot te latod, marmint, hogy ehhez a magassaghoz, tomeghez mondjuk aranytalan-e a combod vagy hasonlo. Ilyen estben nem feltetlenul kell fogynod, inkabb vondd meg magadtol a sot, vagy csokkentsd le minimalisra, igy tavozik a szervezetedbol a felhalmozott viz (popsi, combok). Igyal sokat (buborekmentes viz, zold tea)napi 5 etkezes: reggelire gyumolcs, tizorai gyumolcs, delre feherje+zoldseg, uzsonna zoldseg, csonthejas gyumolcs, estere konnyu salata egy kis feherjevel. Mindenkeppen keruld a lisztfelesegeket, a muzliket, a cukrot, a sot es az etelizesitoket.
HA tudsz aludj sokat, amig alszol a szervezeted regeneralodik es ez feltetlenul fontos ahhoz, hogy a szervezeted ne elje meg panik helyzetkent a fogyast. Maskulonben minden beerkezo falatot el fog raktarozni, ahelyett, hogy megszabadulna a "foloslegtol" (mar ha tenyleg van ilyened).
A mozgas is nagyon fontos, de az etkezesnek van nagyobb sulya 60-40%-ban.
Remelem tudtam segiteni.
Sok sikert es sok boldogsagot!
Ha kitartó leszel és tartod magad ahhoz amit szeretnél, tuti hatása lesz:)
Kitartást és sok sikert kívánok!
Annyira nem érzem bajnak, hogy cickóra nem "combosodtam" :) mert a formájának biztos nem tenne jót a fel-le. 75B méret, úgyhogy nem rossz így sem.
Én 174 vagyok és 56-57 kg.
A reggelit cseréld le valami teljeskiörlésű péksüteményre és natúr joghurtra vagy kefírre. Ebédre is inkább valami könnyebb ételt válassz, kerüld a zsíros, nehéz ételeket. Vacisra pedig javaslom, hogy inkább fehérjét (pl. halat, csirkét) egya kis zöldséggel vagy eperrel, kiwivel, ez segít a fogyásban. Napi szinten igyál meg 2-3 liter folyadékot (ásványvíz vagy zöldtea ízesítés nélkül). A gyümit inkább csak délig edd, ha megkívánod, de én a helyedben kihagynám azokat a dolgokat amik cukrot tartalmaznak és persze a zsírt is amíg le nem adod az 5 kg-ot. Másképp ha folytatod a szokásod nem fog sikerülni, sőt....
Nekem ez a dolog bevált, én 10 kg-ot fogytam. Persze itt a rendszeres torna is, heti szinten mellette. A bicikli önmagában nem elég ahhoz, hogy szép, formált alakod legyen.
Nasit ki kellene hagyni, és ha cukrozod a kávéd, azt hagyd el belőle. Ez már elég sok kalória.
Nem tudom, hogy mi az ebéd, vacsi. Pl. ha szoktál főzeléket csinálni, akkor készítsd inkább párolva a zöldséget, ha panírozod a húst, azt is el lehet hagyni. klumpli olajban sütése helyett inkább tepsiben vagy főve.
További ajánlott fórumok:
- Ha egy szóval kellene jellemezni az életed ebben a pillanatban......
- Le kellene fogynom 10 kg-t. Tudnátok ötleteket adni?
- Ha most kellene nevet adnom...
- Kellene adnom pénzt?
- Babakocsit kellene feladnom postán:-O, szerintetek elviszik?
- Szerintetek diétával és biciklizéssel le tudok adni pár kg-t, vagy mást is kellene tennem?