Lányom 20. születésnapja (beszélgetés)
Megnéztem az oldalt, tényleg jó. Gondolkodtam az állat örökbefogadásán, tök aranyos és nem is drága. Azután az általad ajánlott oldalon felbuzdulva elkezdtem keresgélni a neten és találtam egy oldalt, ahol sétarepülést hirdetnek a Dunakanyarban, elfogadható áron. Az is jó lenne (bár 4 személyes a gép és a lányom a barátjával ha repül meg egy a pilóta - a negyedik személyt ki kell pluszban fizetnem, így már nem olcsó,tovább keresgélek.
Várok még ötleteket!
meglepkek.hu
igazán jó ötletekból lehet válogatni
Kedves doryka,köszi,hogy segíteni próbálsz!
Hímzett törölközője már van kettő, gravírozott medált én kaptam ajándékba (amin ők vannak)Emlékérmét a barátja nyomtatott neki, asszem szalagavatóra.
Tényleg nem tudom, pedig napok óta ezen agyalok :(
A spanyol és a portugál nyelvterület/földrajzi terület érdekli meg van egy kis ezós hajlama de nem annyira komoly. Első éves az ELTE bölcsész karán (romanisztika)
Mi a lányod érdeklődési köre?
Pl törölközőre varratást nem szeretnél neki,az elég tartós,sokáig meglesz neki.
Sziasztok! Decemberben lesz a lányom 20 éves és szeretném emlékezetessé tenni: nem extra drága ajándékkal, hanem különlegessel. Láttam például,hogy valaki óriásplakátot csináltatott szülinapra... ilyenek. A 18.-ra bécsi utazást kapott, utazás kilőve. Tavaly a barátjától Hilton szálló vacsorát és szobát kapott, kilőve. Ékszert nem szeretnék, most volt a ballagása, arra kapott.
Jaaaaj...olyan tanácstalan vagyok. Segítsetek plíz!
További ajánlott fórumok:
- Mikor tartod a születésnapod?
- 18 éves lesz a lányom. Mivel lephetném meg születésnapján ami maradandó is lehetne?
- A lányom 1 éves születésnapjára 13 fő vendég jön. Mit főzzek?
- A 4 éves kislányom születésnapját hol tartsam?
- Twilight-tal kapcsolatos ajándékot szeretnék venni a lányom születésnapjára, de én nem találkoztam ilyenekkel. Tudnátok segíteni?
- Videót készítek a páromnak születésnapjára a kislányom nevében. Milyen zenét ajánlanátok aláfestésnek?