Lady Gaga dühösen utasította vissza azokat a pletykákat, miszerint férfi és női nemi szervvel is rendelkezik. Hozzátette: a találgatások túlmentek a vicc határán.
– Még nekem is túl buta téma erről beszélni. régebben mókásnak találtam, mostanra viszont kezd kínosan nevetséges lenni ez az egész - mondta a popikon egy ausztrál rádióműsorban.
"Férfi és női nemi szervem is van, de nőnek tartom magam" írta ki egy blogbejegyzésben anno Lady Gaga, akinek neve eredetileg Stefani Germanotta. Tehát ő maga indította el magáról a pletykát.
Én nagyon szeretem Lady Gagát. Nagyon tetszik a stílus, amit ő képvisel, eredetinek és polgárpukkasztónak tartom. A sok sztár között, ő egy teljesen egyedülálló stílust képvisel. Nem egyszer 'csinál' hülyét az általános divatból, ennek ellenére rengetegen rajonganak érte. Nagyon fiatal, nagyon sikeres, és a saját erejéből jutott ilyen magasra! Ezért nagyon csodálom.
Szeretem a számait,nincs bajom a csajjal sem,nah de nekünk magyaroknak ehhez az öltözködési formához sokat kéne fejlődnünk!Még sem járhatsz,egy falatnyi lakkos,feszes ruhában,mindenhová,ilyen erős sminkkel! :S
ja meg a kesztyűi is nagyon f@szák. Meg az összes tapadós gönce. Szereti a feltűnést. Nem valami szolid nőszemély és emiatt sokan azt mondják hogy útálják. De hát hogy lehet valakit a kinézete miatt útálni. Marilyn Mansont sem útálom pedig elég ótvar ahogy kinézt.
A ruhái nagyrészét szerintem külön csináltatja. A legjobbak szerintem azok a csőkapucniai mint a lovegame klipjében az ami olyan lovagszerú. Meg a Beautiful Dirty rich klipjében is olyat visel. A haja is nagyon jó csak kissé túlsőkített és biztos tropára ment ha le kellett vágatnia a nagyrészét de amúgy imádom a zenéjével együtt. Youtubeon vannak olyan videók hogy hogyan sminkeljük ki úgy magunkat. Mint pl a minnie mouse smink a paparazzi klipjében.