Korlátlan ételfogyasztás a XVII. kerületben (beszélgetés)
Örülök, hogy tetszett.
Szerintem korán mentünk, már délben ott voltunk.
Mi is adunk még egy esélyt, igaz, a "kistestvérnek", a mini Royal-nak. Közelebb is van hozzánk, 5 perc, Pécelen.
Na, hát nekünk nagyon bejött.
Az egyik saláta volt csak kevésbé szimpi, mert sajnos nem volt már friss benne a jégsali. De a többi szuper volt. Minden friss volt és meleg. De találtam egy mikrót, ha esetleg valami nem lett volna megfelelő hőmérsékletű.
Úgyhogy meg is beszéltük, hogy a havi egy Mekis kaját lecseréljük havi egy hétvégi Royal ebédre. :D
Tényleg, a kerületet elírtam :DD
Szóval XVIII. ker.
JÓZSEF UTCA 55
1184 BUDAPEST, PEST
GEO: 47.453735, 19.166892
Telefon: (36 - 1) 291 61 64
Szívesen. Igazán kíváncsi vagyok, nektek mennyire fog tetszeni. Lehet, hogy én vagyok túl háklis :DD
A Kakasban voltatok már? Nekünk az a "kirúgós" helyünk.
Na, mi holnap megyünk. Kíváncsi leszek.
Szerencsére a hámból való kirúgásra van egy jól bevált helyünk, / X. kerület Zila Vendéglő / úgyhogy talán nem fogok csalódni. De majd én is mesélek. :)
Köszönöm szépen a részletes beszámolót! :)
Ebédelni voltunk az említett étteremben.
Hétvégén 1490 Ft + az ital.
Rengetegen voltak, ezáltal olyan hangzavar volt, ami engem borzasztóan zavart. Ráadásuk egy kb 7-8 hónapos gyerek végig üvöltött.
3 féle leves volt, hiba nélkül.
A köretek egész jók.
Bolognai és Carbonara tészta (utóbbit kóstoltam, ízlett), de mindkettő hideg.
Rántott húsok, gomba, sajt, palacsinta mind hidegen. Nagy csalódás. :(
A csülök finom volt.
Pörkölteket nem kóstoltam.
A húsok, amit előtted sütnek, az jó.
A desszertből kettőt kóstoltam. Egyik gej, a másik száraz volt.
4 féle gyümölcs.
Összességében az uborkasaláta ízlett a legjobban, finom fokhagymás tejföl volt hozzá.
Az egész hely televolt, gondolom leginkább az ár és a mennyiség lehetősége miatt.
Ha úgy nézem, hétköznapokra tök jó, olcsóbb, mint egy kifőzde, ehetsz amennyit akarsz, minden fogásból.
De hétvégére, a "rúgjunk ki a hámból, menjünk étterembe" programhoz ez nagyon gagyi.
(Az asztal enyhén ragadt, láttam is, hogy nem törlik át a vendég után)
Hónapok óta ki akartuk már próbálni ezt a helyet, most a fórum adta meg az utolsó lökést.
Én többet nem is megyek. :DD
Hmmm, mondasz valamit. :D
Köszönöm szépen!
Na alakul a dolog, de itt is csak délelőtt 990.- És ez a csaj tuti, hogy vacsorát említett, mert szegény aznap is késő estig dolgozott.
De azért köszönöm! Én ezt észre sem vettem.
Erre a Marcsa néni vendéglőjét dobta ki.
Ez volt régen a Rojik.
Amúgy szerintem is a Cinkotai úti lesz az, amit keresel, bármikor arra megyek rengeteg autó áll előtte.
Megnéztem, de sajnos itt egyik nap sem etetnek meg 990 .- ért. :( Lehet, valami félreértés történt. Asszem vissza kell mennem abba az üzletbe. Amúgy is nagyon kéne már egy új farmer. :P
De mindenesetre köszönöm, hogy válaszoltál! :)
Szia!
nem a Péceli hanem a Cinkotai úton van Az étterem nevét sajnos nem tudom, csak azt hogy előtte csemege bolt volt a hely, azt megelőzően meg azt hiszem vas bolt vagy valami hasonló
További ajánlott fórumok:
- Tudna valaki ajánlani XVII. kerületben JÓ műkörmöst?
- Gyerekorvost keresek a XVIII. vagy a XIX. kerületben
- Tudnátok ajánlani megbízható gyermek fogszabályzó orvost a XVII. kerületben vagy környékén?
- Svédasztalos/korlátlan ételfogyasztást kínáló, kipróbált, bevált éttermet ajánlanál Budapesten?
- Milyen bölcsődék/magánbölcsődék vannak a IX., X., XVIII., XIX. kerületben?
- Ismertek jó óvodát Budapest XVIII kerületben?