Konditermet szeretnénk nyitni. Tudnátok adni tanácsokat? (tudásbázis kérdés)
Szia! Engedélyekkel kapcsolatban javasoljuk, hogy keresd fel a helyi önkormányzatot, illetve a vállalkozással kapcsolatban kérd könyvelő segítségét.
A konditerem kivitelezésében pedig Mi, a gym doctor csapata szívesen segítünk! Használt, felújított és új konditermi gépek értékesítésével is foglalkozunk. Gyömrőn, az 1.500 nm-es raktárunkban megtekintheted, kipróbálhatod és kiválaszthatod a számodra szükséges gépeket. Az alkatrészeket felújítjuk, illetve a Te igényeid szerint lehetőség van külső esztétikai felújításra is. Egyedi színben és kivitelben, átkárpitozva, teljesen a te konditermed dizájnjához alakítjuk a gépeket.
A vásárlás után sem engedjük el a kezed, hiszen garanciát vállalunk az általunk értékesített termékekre. Az ország legnagyobb fitneszgép szervizes cégeként a garanciaidőn túl is állunk rendelkezésedre. meghibásodás esetén több éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink a hét minden napján rendelkezésedre állnak.
Szakavatott személyekkel segítséget nyújtunk a terem megfelelő berendezésében is! Számos referencia teremmel rendelkezünk, melyek közül néhányat weboldalunkon is megtalálsz.
Nem olyan kis telepulesrol van szo.Lakossag kb 5ezer fo-Plusz mellettunk meg ket falu es egyikben sincs konditerem.Volt az egyikben ,de mar bezart de nem azert mert nem voltak.
Fitness edzes nem lenne,se semmilyen mas oktatas.
Csakis a gepek meg szolaraimra gondoltam,de ez nincs vele osszefuggesben.
Ha te dolgoznál benne vagy a párod, kell a végzettség
Hacsak tulaj vagy, akkora benne dolgozónak kell. Egy falusi teremben is ugyanùgy lesérülhet bárki, ez a te felelősséged.
Nem kevés ez a berüházás se.
" Kültéri felnőtt játszótér "...
Igen,ezt az oltozo , wc, zuhanyzo reszet tudom.
Azt nem tudom ,hogy kell e valamilyen ehhez kapcsolodo vegzettseg?
Kereskedelmim van, eladó ill. boltvezetőim.
Falusi konditerem lenne,nem egy nagy fitness-wellness center.
Öltöző, zuhanyzási lehetőség, wc.
Azt gyanítom ez is kell.
Ántsz engedély.
Gyerekmegörző, vagy nekik kvaló elfoglaltság.
Akár egy nyugdíjas képesített óvodai dadus.
Paraszti logika diktálta ezeket....
Ehhez nem értek, de biztosan találsz valakit, aki járatos benne.
Egy dolgot tanácsolnék: legyen benne gyermekmegőrző. Ugyanis sok nő azért nem jut el konditerembe, mert nem tudja kire hagyni a gyerekét.
Már az egész googlit kiolvastam ,de a kérdésemre mégsem kaptam választ.
Legfontosabb kérdésem az lenne,hogy ha szeretnénk nyitni egy konditermet,akkor kell e bármilyen személyi edző v testépitessel kapcs.os bizonyitvany?
Szerintem nem,de ugye a szerintem nem elég.
További ajánlott fórumok:
- Babát szeretnénk 2011-re
- Babát szeretnénk 2010-re
- Akik 2012-ben szülni szeretnének:)
- 34 évesen első babát szeretnénk, de egy éve nem jön össze, tanácsokat, tapasztalatokat szeretnék hasonló helyzetben lévő nőktől
- Új bankszámlát szeretnénk nyitni, ahol dombornyomott bankkártyát is adnak. Milyen tapasztalatok vannak ezzel kapcsolatban?
- Büfét szeretnénk nyitni, ahol cukrász sütemények is vannak