Köldökfájdalom (beszélgetés)
Én is szerettem volna de nálam az első is faros volt, így császár, a második is faros volt tehát császár az is. De a köldöksérvtől nyugodtan szülhettem volna, azt mondta nem lesz vele baj a szülés alatt. Úgy is készültünk, de végül csaknem fordult be a csöpp.
szóval ez nem fog beleszólni nálad sem szerintem.. gondolom a dokid mondta volna ha másképp gondolja.
Köszi :) Tudom, h nem ijesztgetni akartál!
Az én dokim se izgatta magát miatta túlzottan. Én sem, meg is kérdeztem, h azért vmit tornázhatok-e? De azt már elég határozottan lereagálta, h egyáltalán nem. Szóval marad a punnyadás...
Remélem, nem lesz rosszabb, és hamar elmúlik a szülés után.
Ugye nem okozott problémát a szülésnél? Mert nagyon szeretnék saját erőből szülni :)
:S akkor jól sejtettem.. (.. jól megkaptam érte a letolást :( , pedig nem ijesztgetni akartalak, és én se tudtam volna meg ha a háziorvos nem szól és sokan nem is gondolnák, mert csak ennyi a velejárója )
figyu, nálam nem volt vele gond, a nődokim nem is foglalkozott vele, mondván ez gyakori és nem szokott vele baj lenni. nálam csak kellemetlenséget okozott ez a szóró érzés. Kitartás!
bocsánat. igyekeztem nem veszekedni, inkább elvágni a veszekedést de nem sikerült. remélem semmi komoly és nem is sérv! :) további problémamentes várandósságot!
:*
:D jézusom
...
Te vegyél vissza,mégis mit képzelsz,hogy másokat ijesztegetsz a saját bajod miatt,és még kötekedsz is?!!!Neked lehet,hogy van sérved,de van mellé egy okoskodó buta modorod is!
Ja,és ne nekem írogass,a fórumhoz szóljál hozzá!
Én a te reagálásod látom irreálisnak!
Egyébként gondolom a hölgy is jár terhes gondozásra.
vegyél vissza! fórumozz normálisan és tiszteld meg a másikat akkor is ha eltér a véleményetek. hogy képzeled, hogy így rátámadsz másokra pusztán mert más a véleményed?
én nem ijesztgetni akartam, a nőgyógyászom szerint ugyanis ez ártalmatlan dolog. és nem mondtam, hogy az van neki, csak, hogy van rá esély mert nálam ugyanez volt és nem is tudok róla ha a háziorvos nem mondja. ergo nagyon sok nő nem tud róla. nem hiszem,hogy emiatt így kellene viselkedned, enyhén irreális..
Jaj, nem szerettem volna vitát kelteni!
Nem tudhatjuk, mitől van, majd az orvos megmondja (remélem). De megnyugtattatok, mert akár köldöksérv, akár csak természetes terhességi velejáró, nem baj, a lényeg, h előfordul másnak is, és nem vészes egyik eset sem.
Köszönöm :)
Okostojás!!!
Ne riogass másokat a saját bajoddal?Neked lehet,hogy van köldök sérved,de amit leír a kismama az teljesen természetes velejárója a terhességnek!
TÁJÉKOZÓDJ,MIELŐTT MÁSOKRA PRÓBÁLOD HOZNI A FRÁSZT FELESLEGESEN ÉS BUTÁN!!!!!
te ne butázz le engem! nekem köldöksérven volt, kidudorodotta köldököm , jobban mint a normális és néha szúró érzés volt. ahogy nő a gyerek a gyengébb hasizom a köldöknél könnyen szétválik, ennyi. aztán majd visszahúzódik.
Tájékozódj! Nem állítottam egyébként, hogy tutira az van neki, csak mondtam, hogy valószínű, ugyanis ez a két tünete van.
Köszi :)
Szerencsére már nem dolgozom, így sokat ülök/fekszek itthon, olyankor csak ritkán és kisebbeket szurkál.
Köszönöm a gyors választ!
Ahogy így olvasgattam neten, nekem is megfordult a fejemben... Végülis, még sose kellett ekkora testsúlyt cipelnem (sajnos elég sokat híztam).
Akkor nem kell orvoshoz rohangálnom, ráér jövő héten. Úgyse lehet vele mit csinálni, ugye?
Sziasztok!
31 hetes várandós vagyok. Egyre jobban kezd aggasztani, hogy időnként belenyillal a fájdalom a köldökömbe (és lefelé, befelé irányba tovább). Főleg akkor, ha állok. A köldököm alja kidudorodik. Elől fekvő a méhlepényem.
Volt már ilyen vkinek? Mitől lehet? Egy hét múlva megyek csak a dokihoz.