Kismamák tapasztalataira lenne szükségem! (beszélgetős fórum)
Gratulálok a jó hírhez!
Én a 9 hónapot végig aggódtam. Minden Uh előtt para voltam, mit mond a doki. Lehet, hogy már ott sincs vagy valami baja van :-((
De ez valahol természetes, hisz mink vagyunk az édesanyja akinek kell, hogy féltse és vigyázzon Rá.
Nagyon szép babavárást Nektek!
Köszi! Én is neked, látod nem kell aggódni. A 12.hétig azért óvatosan.
Majd írjad a fejleményeket, ha gondolod.
szia:)
Ne félj! Minden rendben lesz!
Én is túlparáztam az első 12 hétben, aztán ez fokozatosan megszűnik. Az igaz, hogy nem szabad mindenfélét elolvasni, -bár én is megtettem- de aztán félretettem a negatív dolgokat. Egy egészséges aggódás persze van, de olyan csudajó, amikor mindenegyes uh-n látod a fejlődését, hallod a szívhangját.. Nekem épp friss élményem van.
Szia!
Én most vagyok a 6. hétben.Nekem is néha leszakadnak a melleim, máskor meg egyáltalán nem fáj.Vagy a derekem is fáj néha, aztán az is elmúlik.A hányinger az sajna van, de hát ez van.Ne aggódj!Egyébként a net böngészése után én is tiszta ideg vagyok sokszor.Ne higgy el mindent ami ide van leírva!
Szia, nem kell megijedni.Én a 18. hétben vagyok. Mindenkinél másképp jönnek a tünetek..nekem az elején nagyon érzékeny volt a mellem, aztán elmúlt, aztán pár hét múlva megint fájdogált. Az elején például gyakran fájt a hasam alja, most már megszűnt.
Arra figyelj, hogy hasgörcseid vannak-e, illetőleg vérzés. Azok lehetnek esetlegesen intő jelek.
Szia, két gyerkőcöm van, és úgy, ahogy egy terhesség sem egyforma, a tünetek is épp úgy változók. Ezmiatt ne aggódj, teljesen normális....a babód jelzi, hogy van..már most követeli magának a figyelmet...:-D
Sok szerencsét, kitartást, gyönyörű pocakosságot!!!:-)
Szia!
szerintem ne aggódj, az nem tesz jót se Neked se a babának. De ezt felesleges mondani, hisz 9 hónapig csak aggódunk, mig meg nem születik. Aztán még vagy5o évig aggódás az anyukák sorsa:-))
De biztosan nincs semmi baj! Annak lennének látható tünetei!!
Szia!
Ne aggódj nálam is volt ilyen és ilyenkor mindig paráztam,hogy biztosan ott van e a pocakomban a pici babám és nem csak képzelődtem.De ma már tudom,2 gyermek anyukájaként,hogy bizony ott voltak akkor is amikor nem éreztem tüneteket.:)))))
További ajánlott fórumok:
- Fiúnevet keresek.Viselhető, nem extrém de mégis ritkábban használt névre lenne szükségem.
- Egy kis részvétre lenne szükségem..minden férfi bele akar halni egy kis megfázásba?! :-)
- Segítségre, tapasztalatra lenne szükségem mensi problémával kapcsolatban
- Mostanában végeztél Boltvezetői suliban?! Tapasztalatokra, segítségre lenne szükségem.
- Stroke - Tapasztalt hozzászólásra lenne szükségem!!
- Agylágyulás. Elsősorban tapasztalatokra lenne szükségem, megnéztem, mit jelent pontosan...fel lehet ebből gyógyulni?