Kislányom szalmonellás (beszélgetés)
UIgen ezt is olvastam már...sok mindent olvastam, rengeteget jártam utána. Az a legjobb, hogy kapőott antit de 3x próbáltam beadni mind3x kihányta..többet nem próbáltam adni. Szóval van rá gyógyszer....Persze tudom, az meghosszabítja a kiürülés tartamát..de ennél már hová tovább?
De köszi a segítséget :)
Most is berak valamiért gondolom a hoxa :-D
Töröld ki a szóközt és működik.
Nem dob be semmit...
Csak mi már 8 hónapja várunk :(
Sajnos nem lehet nagyon mit tenni,idő kell neki. A baktérium 1-6hónap múlva kezd ürülni ki.
Nem tudom olvastad-e ezt.
Igen már a 8. hónapot tapossuk és kissé kész vagyok. Más orvos tanácsát is kikértem de nem kapotam több segítséget :( De ha ők lennének bajban tuti nem ülnének a babérjaikon....
Utánanézek köszi!
Már nincsennek tünetei mert még tavaly nyáron fertőződött meg.
És még azóta is üríti, vagyis benne van a székletben.
Kapja majd folyamatosan a probiotikumot, már próbáltam minden olyan természetes antibiotikumot amit lehet neki adni (pl. fahéj, kakukkfüves tea, grapefruit olaj...) de semmi hatást nem váltott ki.
Az a baj, hogy mennie kéne bölcsibe mert nekem muszáj visszamennem dolgozni. A gyes annyira kevés, hogy ha itthon maradnék vele, akkor annyi lenne a lakáshitelnek..Valkinek valami jó ötlete? Hogy lehetne ezeket a kis r.....-at kiírtani???
19 hós amúgy.
Kérem, hoigy akik csak piszkálódnának, ne tegyék.
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Melyik nevet adjam a kislányomnak? Nina vagy Ivana?
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Segítség - Kövér a kislányom!
- 3 éves kislányom fél elaludni tegnap óta
- A yorkink kimúlt császározás közben, sajnos új kutyusra nincs pénz, a kislányom nagyon hiányolja mit tehetnénk?
- A párom nem engedi, hogy a szüleimnél legyek a kislányommal 2 napig