Kinek mikor indult be a szülés az első babával? (beszélgetés)
Gratulálok!
Kislány vagy kisfiú?
Csodálatos érzés..Mi csak ültünk és néztünk a kisfiúnkat a párommal,annyira édes volt mikor megszületett.
🎈🎁🎉
Gratulálok! :)
Igen, sajnos indításnál gyakori a fájások leállása.
Szombat este 22:50 kor.Péntek éjjel indították és a vége császár lett mert leálltak a fájások.
Szerintem igen. 2 hétnél tovább sehol nem engedik túlhordani. Legalábbis én így tudom.
Szia!
Meg született már a kis babád?🚼🌼
41+3nál vagyunk és még mindig semmi...
38. héten, este 10-kor kezdődött, reggel pontban 7-kor jött
Fogalmam sincs. Február 21-re voltam kiírva, előtte pár nappal kezdtem izgulni, végül mégis később szültem. Heteket nem számoltam, mert uh alapján orvos sem tudta eldönteni.
Engem 13 éve 10 napos túlhordással befektettek a kórházba. Előre megmondták, ha addig nem történik semmi, akkor készüljek erre. Végül a 42.héten szültem.
37+3. Betöltött 38. heten csaszaroztak volna, de kisasszony sietett. Bar, ha a fogantatast nezzuk, akkor időben jött. Azota 7 eves az en makkegeszseges csajszim.
Ma vagyunk 40+1nél,kedd délután lesz nst ha addig nem történik semmi.
Ahol én szültem, ott túlhordásnál már minden nap van nst és 2 naponta magzatvizet is néznek, ha nyitva van a méhszáj. Ha nincs, akkor uh.
42.héten megindították a szülést.
Köszönöm a válaszokat.Mi holnap kezdjük a 40ik hetet,de semmi jel eddig.Ha keddig nincs semmi akkor délután van NST,s ha aztán sem történik semmi,a következő NST rá 4napra...
Se nyákdugó nem távozott,pocak sem szállt le...
40+6 nap. Csütörtök du. 4 kor folyt el egy kis víz,és szombaton du.császárral született meg a kisfiam. Addig vajúdtam a kórházban,adtak tágító zselét,oxitoxint amit egy gép adagolt,de nem tágultam ,így császár lett. A kicsikém fején látszott egy karima körbe,hogy akart volna jönni ki. Szerencsére minden rendben volt,most 10 hónapos kis vasgyúró. /43 éves vagyok😊/
40+2nap
9 orai vajudas utan
40+4 nap.
És pont ma 28 éve született meg a fiam 11:45 kor:D
Előtte 24 órás vajúdás volt....
40+5 8 óra vajúdás után természetes úton
Én tudtam,hogy mikor fogant meg,így pontosan kiszámoltam,mikor születik majd.Dec.28-ra tippeltem.Az orvos január 9-re írt ki.December 27-én este megszületett.😀
Nekem 39+3 hetesen indították, mert kevés volt a magzatvíz.
40+3 és 16 óra vajúdás után született meg.
További ajánlott fórumok: