Kinek melyik fogyókúrás módszer jött be a legjobban? (beszélgetős fórum)
Szia!
Diéta van egyenlőre, meg méregtelenítés... A barátnőim szerint fogytam!Igazság szerint, mikor elkezdtem ezt a fórumot, már nem igazán ettem, de most már nagyon vigyázok, hogy 2 után sok folyadék legyen, és csak UPDATE 1-es étel. Esténként tornázom, mert feszesíteni akarok magamon. A 10 kilós fogyást elvetettem, mert igazatok volt. Türelmes leszek inkább és nem adom fel! Köszönök minden tippet!!!
Köszönöm tütüke, hogy érdeklődtél!
Hát köszönöm szépen még egyszer mindenkinek!
Tök jó, hogy ennyi emberrel járok egy cipőben! Köszi csajok!
Szia!
Azt hiszem van valami Norbis könyv hogy egy hónap minusz 10 kiló vagy ilyesmi, azt próbáld meg szerintem.
Az FLP-ről hallani sem akarok! :D:D:D
Annyira utálom, hogy nálam jobban senki nem utálja!
Én nem bántani akarlak, de miután nem közölted, hogy hány kiló vagy és fotó sincs Rólad ezért bátorkodtam írni azt amit írtam és az pedig igaz!!
150 kilóból könnyű lenne lefogyni a 10 kilót!
Sajnos Nekem ugyanez a problémám, de tudom, hogy nem lehet :(
Igazából jó volna elaludni és 10 kilóval könnyebben ébredni:)
Szia! Az eredményes fogyáshoz fel kell gyorsítanod az anyagcserédet: 2-3 óránként kell enned kis mennyiségeket. Mivel tanulsz, valószinüleg ez menni fog. Ami viszont nem mindegy, az az, hogy mit eszel: nekem a teljes zsírszegény diéta jött be. (Egyszerűen nem ehettem zsirosat, mert beteg voltam tőle, igy kénytelen voltam tartani a zsirmentességet.) A barna rizs nagyon jó magában, vagy esetleg grillezett húsokkal(az olaj nélkül el tudod készíteni.) A barna rizs jól szívódik, nagyon tápláló, sok ásványianyag van benne, és finom is.
Én rengeteg zöldséglevest ettem, sok-sok zöldséggel: Tele van ásványianyaggal, tehát nem gyengülsz le, viszont folyadék, amiből nagyon sok kell. Hamar megéhezel tőle, de akkor már mehet megint valami zsirmentes. Persze a legjobb, ha a cukrot is kerülöd. Ha holnap frissebb leszek, és érdekel, akkor még írok pár tippet az étkezésekhez. Viszont fogyni mozgás nélkül nem lehet eredményesen, tehát fel az edzőcipővel, és sok izzasztós mozgást!(futás, lépcsőzés, ilyesmi. Viszont ha nagyon sok a tulsúlyod, akkor a mozgást csak mértékletesen kezd el, nehogy többet árts, mint amennyit használ!!!) Sok sikert hozzá, remélem sikerült segítenem neked! Üdv: tütüke
Hát mindenkinek nagyon köszönöm aki írt! Látom van egy pár "nagyon okos" hölgy is köztünk!
Azok, akik tanácsokat adtak nagyon köszönöm, és megfogadom! :)
Szia!
Nekem az 1000kalóriás szénhidrát szegény étrend jött be.
Nem tudom mennyi a súlyfelesleged én 85kg-rón indultam és 3hónap alatt fogytam 18kg-t tavaly ősszel.Első hónapban lement 8,aztán "lelassult" és havonta 5-5kg ment le.
Nem tudom miért ilyen sürgős pont 10kg-t leadnod egy hónap alatt,bár nyilván zavar,de ha 2hónap alatt megy az le,lehet még jobban is jársz,nem jön olyan gyorsan vissza(ha utána is odafigyelsz,akkor egyáltalán nem fog)és ha még mozogsz is,a bőröd sem fogja megsínyleni!
Dehogyis :D
Ha Valaki 150 kg. biztosan le tud fogyni egy hónap alatt 10 kilót, ha a fórum kiírója "ekkora" (fotót nem tett magáról:)) minden esélye megvan rá !
Hozzátenném még, hogy sokat mozgok, de attól sajnos izmosabb lettem, és feljött 2kg... :(
Inkább a zsírt akarom lerombolni a testemről... Aztán rágyúrni...
1 hónap alatt 10 kg-ot úgy hívják:
csoda
További ajánlott fórumok:
- Macskusz fogyókúrás módszere
- Az én fogyókúrás módszerem, ami bevált
- Tud valaki valami jó fogyókúrás módszert, amivel gyors és tartós fogyás elérhető?
- Milyen fogyókúrás módszert ajánlanátok annak, akinek nincs sok pénze?
- Legjobb fogyókúrás módszer az idegbaj...
- Kinek melyik fogyókúra módszer jött be a legjobban? Ajánljatok valami jót!!