Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Kifordított almás recept

Kifordított almás recept

Elkészítési idő 60 perc

A Kifordított almás hozzávalói:
4 tojás
26 dkg porcukor
150 ml olaj
150 ml langyos víz
26 dkg félgrízes liszt
1 sütőpor
1 kg alma,
csokimáz


A Kifordított almás elkészítési módja:
A tojássárgákat kikeverjük a cukorral, fokozatosan hozzáadjuk az olajat, vizet, lisztben elkevert sütőport és végül a felvert habot. Egy közepes tepsit alufóliával kibélelünk úgy, hogy a szélét is befedje, ebbe belerakjuk meghámozott, uborkagyalun gyalult almadarabokat, egyenlegesen eligazítjuk. Az almákra ráöntjük a tésztát, és készre sütjük. Kifordítjuk, az alufóliát lehuzzuk róla. Csokimázzal vonjuk be.

Fincsi.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A kifordított almás elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook