Tegnap kirándultunk, vásároztunk, vettünk szép virágokat. Ma még majális, délután sütök nekik lángost :) Holnap ebédelni megyünk, mert utazás napját inkább együtt töltjük, egxedül leszavaztam a konyhaszolgálatot.
G.apátiban a torma elárasztott mindent, még az udvarban is nőtt. Egy helyütt, ahová fóliasátrat csináltunk, méter mély gödröt kilapátoltam, darabjait kiszedtem. Visszanőtt. Kiirthatatlan, utáltam. Másik kertben egy sincs, kiveszik.
Ha sikerül venni, Bp-re kerül. Gondolom, földlabdás és ilyenkor is lehet ültetni. Régen anyunak kettőt vettünk, évekig sínylődött, tönkrement. Pedig erdei földet cígöltem alá :) Tőle 100 méterre keresztanyámnál hatalmas fává nőtt.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.