Ki mit gondol a Világvégéről? (beszélgetés)
úgy tűnik már túl vagyunk rajta
A frászt hoztad a kutyára :DDDD De valószínűleg a szomszédra is. Tíz perce vinnyogok a röhögéstől :DDD
Mindig lemaradok róla.
Mikor meg előre beharangozzák, akkor meg mindig munkanapra esik.:(
:DDD
Nagggyon optimista vagy!
Nem is tudtam, hogy 8 alkalommal már eljött :O
Jaaaaa, világvége. Hmmmmm, valóvilágnak olvastam. Bocsi.
Én nem hiszek a világvégében...Ugyanis eddig bármilyen kataklizma,háború,összeomlás is érte az emberiséget az őskortol kezdve napjainkig,valahogy MINDIG volt folytatás...És bármennyire is úgy tűnik,hogy a mostani megveszekedett elmebaj után már nem jöhet semmi sem az égvilágon,azért szerintem valami csak lesz ezuttal is...Mint ahogy eddigis volt minndig...
én ugyan nem hiszek istenben,de sokszor gondolok rá,mikor szörnyűségeket hallok,hogy már az emberiség megérett a világvégére. de hát amióta ember az ember,sose tudott békességben élni.
Nincs vége, amíg nincs vége.
Már gondolni se merek rá.
Baromság, a világnak még nagyon-nagyon sokáig nem lesz vége. És még azután sem, mert kezdődik újra. Amiről itt szó van, az a paradigmaváltás, na az erősen aktuális. A többi hülyeség.
szerintem meg visítva röhög és elmélkedik hogy: Ennyi hülyét kitalálni sem lehet, ja! de, mégis! én voltam :D
Azt gondolom, hogy ha én lennék Isten helyében, és lenéznék akár csak két percre is erre a mai Földi világra, valszeg az lenne az első gondolatom, hogy:"Már nagyon-nagyon megérett ez a világ a világvégére"...Sokszor csak csodálni tudom az Isten végtelen türelmét...
A szülinapom!??????
Grrr! :/
Gergely vagy Julianus naptár szerint?
Egyiken túl vagyunk, másik perceken belül a nyakunkon.
Aminek van kezdete, annak van vége is. Egyszer valamikor...
"Nem tudjátok a napot és az órát!" Ennyi.
Világvégék:
Amikor a hűtőből elfogy a sör.
Amikor a feleségem hazajön és ágyban talál egy másik nővel.
Amikor lekésem a randit vagy a házasságomat.
Amikor elmegy a net.
Amikor karót hozok haza iskolából.
Amikor az anyósom átjön hozzánk lakni kis időre.
Amikor eltöröm a feleségem kedvenc vázáját.
és a legjobb pont a világvége napján, kimenni bibliával az utcára és rohangálni meg kiabálni, hogy Világvége!!!! xD
eh.. nem jó, dolgozok baccus, nem tudom első sorból nézni. :(
A legutolsó idôpont jelenleg 2013. 12. 13.
Mostanság is ígértek egyet.
Azért jó, hogy ennyit megéltünk már, nem?
Hát nem is tudom.... Én optimista vagyok de ezotériában nem hiszek.
További ajánlott fórumok: