Kezdő műkörmösökkel beszélgetnék illetve tapasztalatot cserélnék (beszélgetés)
Én így is túl stresszes vagyok a versenyhez!:))
A vizsga előtt is,már a halálomon voltam!:))
Szerencsére várakozásomon felül sikerült!:))))
Na hát én,még messze vagyok a versenyzéstől,de lehet,hogy ez nem is motivál engem annyira!
Nekem az elégedett vendég mindent megér!:))))
Na en sem mindig szedem le a kormot, azert az sok ido es anyagveszteseg. De mikor versenyre keszultem multkor tobbszor elkezdtem az elejetol. :))
Varjuk a kepeket! Nekem sincsen sok fent, de a naplomba szoktam feltolteni alkalomadtan.
Értettem, hogy nem nekem jött az üzenet :P
Majd én is rakok fel képeket de sajna a technika még nem engedi illetve a költözési kupi :))
Én sem szedtem még le körmöt, de korrigálni is tudni kell, ahhoz is kell fantázia, hogy ha ez most jaj de nem olyan lett, hogy hozzam ki szépre, hogy ne vegyék észre nem is ezt akartam :))))
Köszi!:)))
Én is nagyon jól akarom,csinálni!:))
Le még nem szedtem,de mindig próbálom úgy korrigálni,hogy azért szép legyen!:))
En kepes vagyok leszedni a kormot es ujrakezdeni, ha valamit nem latok jonak! :))
Ugyesek a munkaid, csak igy tovabb!! :)
Köszönöm!:)
Annyira nem rosszak,csak én szeretném mindig még jobbra!:)))
Maximalista vagyok,azonnal szeretnék,mindent tökéletesen csinálni!:)))
Igyekszem jól csinálni,nagyon szeretem,és precíz,alapos vagyok!
Csak nem mindig sikerül úgy ahogy szeretném!:PP
Szerintem jó a porcelán!
Nekem tipeset nem is kérnek!
Valamelyik nap jött a barátnőm,és neki csak tipeset csináltak eddig,és nem is látott még sablont!!
Olyan aranyos volt!:)))
Jó mondjuk nekem még nagyon kevés vendégem van!:(
Megint leált a fórum :(
Azért lenne kérdésem. Zselés vagy porcelán? Melyiket csináljátok szívesebben? Melyik kelendőbb?Tartósabb?
Még a kozmetikus suliban volt egy csodálatos oktatónk,akinek ez nem szakma volt hanem hivatás és ő mondta mindig:A kozmetika a láthatóvá tett szeretet!:)
Szóval ez akár a körmös szakmára is igaz lehet,nem az a lényeg,h csak a családodnak csinálod vagy vendégeknek pénzért,hanem,h szeresd amit csinálsz,végez minőségi munkát,amivel örömet tudsz szerezni és persze az embereket is szeresd!:)
További ajánlott fórumok:
- Mennyibe kerülnek a műkörmösök által készített ékszerek?
- Word 2007-ben hogy lehet azt beállítani, hogy az oldalszám csak a 4. oldaltól kezdődjön, illetve, hogy felül 20 mm-rel legyen behúzva?
- DM active beauty táska tartalmából cserélnék
- A Dm-ben cserélnek vissza sminket, ha véletlenül rosszat vettem? A blokk megvan!
- 2 Nimfapapagájt kistestű ékszerteknősre cserélnék...
- Pelenkát cserélnék - babaápolási termék csere-bere