Két Kínai oltás után milyen oltásokat kaphatok harmadiknak? (tudásbázis kérdés)
"A mérgeket kívülről is permetezik"
Hiánypótló meglátás.
Én közben covidos lettem ezért nem oltattam magam.
Viszont az újabb bomba ötlet szerint csak az a védett aki három oltást kapott. Nem számít már védettnek aki átesett a betegségen, holott ez jobb bármelyik oltásnál.
Megkérdeztem a dokit mi van ilyenkor. Elvileg aki átesett a betegségen az 4 hónapra rá kaphatja a harmadikat. Viszont így februárban már nem lesz kártyám, mert a 4 hónap majd áprilisban telik le.
Gyönyörű.
3. oltás - kinek, milyet?
19:25-nél ott a doktor által javasolt. Be is mutatja, elmagyarázza, hogy miért.
Én a 2 Synofarm után Pfeizert kaptam 2 hete, kb. 2 napig fájt a vállam, azon kívül semmi problémám nem volt/nincs!
Szerencsére a Családom is hasonlóan "vészelte" át a 3. oltást.
Egyébként akármilyen oltást kérsz, alá kell írni a beleegyező nyilatkozatot.
Köszi!
De nekem többen is azt mondták amit itt is írtak. Pfizer és Moderna lehet a harmadik.
A cikkek is mást és mást írnak, de lehet tényleg nem kell foglalkozni semmivel csak a kormányzati oldallal.
Köszi!
De itt van egy későbbi cikk ahol pl Kínaira lehet kínait is. Akkor hogy van ez?
Nem minden táblázat egyforma amit közölnek. :(
Hirtelen ezt találtam a Googleban. De az oltóponton is ezt fogják mondani, protokoll szerint oltanak.
Ellentmondó információkat hallottam a témában.
Nem vitákat szeretnék az oltásról. Én megértem, ha tart tőle valaki. nekem is van ismerősöm aki súlyos állapotba került az oltás után. Csak szeretném tudni milyen oltások közül választhatok, ha kérem a harmadikat.
Köszi a segítséget.
További ajánlott fórumok:
- Érdemes beadatni ajánlott oltásokat vagy csak a kötelezőket?
- Szeretőként harmadiknak lenni
- 1982-ben születtem. Milyen kötelező illetve kampány oltásokat kellett kapnom?
- Kínai kozmetikumokról vélemény, amik a kínai üzletekben kaphatók, pl. Ázsia Center?
- Lehet himlős, ha megkapta az oltásokat?
- Ha 2 gyerek után nem akart házasodni valaki, a harmadiknál miért akar?