Késedelmes számlabefizetés?! (beszélgetős fórum)
Hát ez már igy sajna nem igaz. Nem vár 30 napot és már nem küld sms-t sem! Én igy jártam, 5000 ft. elmaradásom volt, tudtam, hogy 22-én lejár a határidő, de még nem kaptam fizut addig. Gondoltam, majd küldik az sms-t és onnantól van még 30 napom. 1-én korlátozták a hívásokat.( nem tudtam egyáltalán hívni senkit sem) bementem, rákérdeztem. Azt mondta a flegma csajszi (akiben egy szemernyi empátia sincs, de megvetés annál inkább) hogy igen, látja, nem küldtek sms-t és már nem is fognak. Ott van a határidő, azt kell betartani. Visszakapcsolás díja 2500,-, ami a következő számlában lesz, és ráadásul készülékenként annyi. Vagyis a 3 készülékre azonnal rátesznek 7500,- visszakapcsolási díjat. (A 3 a saját, a gyereké és az otthoni mobil)
Szóval azért van a határidő, hogy tessék szépen mindenkinek betartani. ha nem, akkor ők tartanak be nekünk.. Kösz Tré-Mob
Megint csúszásban vagyok, a múltkor befizettem, bent a t-mobileban, és ott tök rendesek voltak.
Sajna igy kapok fizut, igy tudom rendezni.
Szóval bekaphatják.
Elvileg sms-t kell küldeniük arrol h tartozásom an és harminc napom van rendezésére. csak utána tilthatják. Legalábbis ezt a tájékoztatást kaptam.
Mostmár okosabb vagyok.
Befizettem a számlám. Nos végtelen kedvesek voltak, aztán persze mondtam az üfiszolisnak, h tudja remélem egyszer sem lesznek ennyire megalázó és gonosz helyzetbe mint én. Mert vissza lehet nézni a számlabefizetéseimet. Kifogástalanul mindig teljesítettem. És köszönöm a kedvességet, és h a trémobil előfizetője lehetek, de januárban szolgáltatót fogok váltani.
hát de miért, meg jötta legujabb akciókkal. Aztán persze közöltem h miért maradjak szar akcióknál, ha a többi szolgáltató jobb áron adja.....
Tré-Mobil
Tré-Home
Tré-com
Jellemző ez a stílus,és a minőségen aluli szolgáltatás is!
Meg hogy összevissza számláznak!
Elmesélek egy sztorit!
Anno egy 3210 es Nokia készülékről beszélünk,és direkt lemondtam a wap hozzáférést!(Nem is lehetett volna wapozni ezzel a készülékkel ugyebár).Hónapokkal később a szerződéskötés után kijött 36,000 ft wapdíj állítólag ennyit wapoztam az erre alkalmatlan készülékemmel,és egyébként is volt itthon internet!Hiába mondtam,hogy nem wapoztam,mutogatott valami listát hogy márpedig ott van hajnal 2 kor wap oztam!
Azt mondta tiszta hülye vagyok,hogy ilyennel akarom becsapni fizessem ki!
oké berágtam még rágalmazott is és alpári is volt,mondtam neki oké akkor átkérném a számomat másik szolgáltatóhoz,inkább kifizetem az ezzel járó kötbért csak még egyszer meg se lássam őket!
Ígyisvolt kifizettem mindent,adtak egy nyilatkozatot,hogy átmehetek ezzel a számmal másik szolgáltatóhoz.
Kb 3 szor visszakérdeztem,hogy akkor nem vagyok adósa a "kiváló" cégnek,a nő egyértelműen azt mondta "Nem,rendezve van minden!"
Ez augusztusban volt,ugyanez az és októberben küldtek egy számlát 24,000 ft ról,hogy valamit mégiscsak találtak,amit akkor a drága kollega nő nem vett észre!Jaaaaaaaaaaa és nem értem mit találtak,hisz a csaj akkor azt mondta,hogy amíg mindent,nem rendezek le addig nem vihetem a számom se meg semmi!Ehhez képest ekkor már 3 hónapja másik szolgáltatóügyfele voltam!:S
Na ennyit erről!
Csoda hogy azóta nem kapok számlát onnan is!
Nem értem. Annyira kellemetlen az egész. Annyira megalázo h hihetetlen.
Hónapokig nem volt állásom. Be kellett fizetnem a sulimat. Fizetnem kell a Bejárásomat. Enni nem birok, olyan ideges vagyok ettől. Sosem tartoztam... senkinek.... És most itt rettegek, h kikapcsolják e a hivásaimat.
Nekem azt mondta a csaj, h nyolcadikáig van időm.
Csak azt nem értem ha az modnják harminc nap! Akkor miért korlátoztak be? tullépted a harminc napot? vagy ?
én is mérges vok rájuk!
kiküldik a csekket ,hogy elsejéig fizessem be,de hát én 10.-e körül kapok fizut.
sajna előbb nem tudom befizetni így minden hónapban kapom a kamatot:(((
szóltam nekik,de szinte kiröhögtek!
nem 1.-2 ezer ft.-ról van szó,mert internet,telefon,tv mind egybe jön:(((
sajna ilyen világot élünk!
mindig igy beszélnek:(
korlátozzák befizeted + 2500 a visszakapcsolás,de azt nem kell befizetni a következő számlával jön majd.Egy órán belül visszakapcsolják!
én is szerdán fizettem mondtam ,hogy a következőt hétfőn fizetem erre pénteken korlátozták....
Sziasztok!
A T-mo.... nál vezetem a számlám. Sajnos most ugy alakult nem tudom időben befizetni a számlám.
Ma felhivtam a behajtási osztályt, és mondtam h jövöhéten kapok fizetést akkor tudom befizetni, sosem késtem egy számlámmal sem.
Ez most igy alakult.
Erre közölte h a határidő után kapnom kell egy smst, h 30 napon belül fizessek. Én iylet nem kaptam, erre közölte a nő h nem is fogok, szerdáig jövöhéten fizessek. És minősithetetlen hangnemben beszélt velem.
Pedig én telefonáltam be, elismerve a hibám, nem kicsit szégyenkezve, h nemtudtam időben teljesiteni.
Ha valakivel volt iylen kérem irja le mitörtént, mert nem szeretném ha korlátoznák a számlám, ugyanismunkaeszköz, most h végre eltudtam helyezkedni.